Alhamdullilah! Dah kerja

!Assalamualaikum!

Ya Allah sumpah rindu!! rindu blog aku yang penuh sawang ni. Ehem apa khabar semua kawan blogger yang lama mahupun newbie? blog okay? ranking okay? alexa okay? pagesview hokay??? haa jangan jadi macam aku..semua pasal blog kelaut sudahhh..tskkk

Alhamdullilah syukur teramat sebab sekarang aku dah kerja. Kerja apa?? kerja dalam bidang kos aku ambik..apa? apa? nak tahu baca entry aku yang lepas kat SINI..rasa lawak pulak bila baca apa yang aku taip dedulu...secara jujur aku memang banyak cita-cita!!



Alhamdullilah Allah masih bagi peluang untuk aku kerja dalam bidang yang aku ambik di universiti. Buat adik-adik yang masih belajar, apa yang aku nak katakan apa yang kita belajar tak semestinya sama apabila kita kerja tau, kadang-kadang kerja yang tak berkaitan pun kita kena buat tapii janganlah merungut, adat makan gaji camtulah...ehemmm..hehehe

Adess ciyess bebenor aku rasa entry aku sekarang ni, adakah disebabkan aku sudah tua??otak pun sedikit tua...secara automatik apa yang ditulis pun menjadi matang??hahaha..matang ke?? kalau dedulu suke benor aku buat segmen2 bagai kan??kalau boleh setiap bulan mesti ada segmen kat blog aku...sampai ada yang gelar aku ni blogger segmen??siapa pernah join segmen aku??sila angkat kaki jap..nak bagi hadiah freee*meroyan*..hikhik

Sebenarnya cita-cita aku banyak tau, siapa tahu tu..diam-diam sudah. Tapi Allah bagi apa yang aku sendiri pun tak sangka, apa ntah lagi kawan-kawan yang baik dengan aku..semua whssap tanya, betol ke aku kerja tuttt??Alhamdullilah, kita hanya merancang, tapi Dia yang menentukan.


p/s: kerja jangan memilih, sebelum dapat kerja ni pun aku kerja kat lain dulu, & one more things, don't give up!!!*fefeeling omputih jap*
Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^