Home » » Bahagia sangat ke??

Bahagia sangat ke??

!Assalamualaikum!

"Aduh aduh sayang ke mana menghilang?" Ya Allah sedar tak sedar dah berapa bulan aku menyepi dari dunia blog ni...dah lebih dari 5 bulan tak silap aku. Bukak je blog tengok banyak komen tanya kenapa senyap je??alahai takde jawapan untuk soalan nim, bahagia sangat kot??ehemm..hehe

Motif eskrim??well ikut suke hati pedal ganjal #@$÷#*^#^


Alahamdullilah tahun ni tahun yang baru, kehidupan yang baru, inshaAllah status yang baru...apa??!!!hahaha...maaflah gangjalll yang teramat taip blog ni haaa*gangjal pun gangjal lah*...ni taip guna phone je nim...merepek bukan main kan.

Buat yang bertanya aku kat mana? Aku kat mana? Aku ade je ni haa..inshaAllah akan menaip balik *dah berapa kali janji tak tahulah*biasalah bila kehidupan semakin busy dan masa semakin sempit...blog kesayangan jadi mangsakan..tu belom kira masa dengan tuttt...hihi...well bahagia sangat ke????yes i'm!!!

P/s: taip ringkas2 sebab idea kelautt uollss..hanya mampu berdoa jadi blogger superbb tegar balik ;)

3 comments

8 January 2016 at 20:08

dah lama tak nampak Kak Biela blogging. ehem, dah kahwin ke hehe? bahagia sangat nampaknya tu :)

8 January 2016 at 21:03

lama tak baca entry akak.. hihi

9 January 2016 at 01:09

wahh...sedap nyer...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^