4 Bulan Menyepi

!Assalamualaikum!

Alahaiii janggalnye nak menaip...adess camni lah gayanya bila 4 bulan menyepi dari blog ni haaa,,,ramai yang tanya dah tak main blog ke??hahaha..memang senyap giler 4 bulan ni sebab utama aku praktikal...langsung tak menulis, kalau bukak blog pun just tengok camtu je.

First time praktikal keje camtulah, balik je rumah terus rehat-rehat, kalau rajin tolong kawan masak...yang lain banyak baring-baring je. Dengan internet kat tempat aku tinggal tu superb lembab membuatkan kemalasan makin membuakkkk...wuuu.



Ohoooiii buat mereka yang sering bertanya, aku masih ada lagi ye dalam dunia blogging ni, cuma macam chipsmore sikitlah..aahhhaa sekarang dah muncul balik...insyaAllah akan selalu menaip sebab banyak benda nak share ngan korang pasal hidup aku yang tak berapa nak special ni tapi banyak maknaaa...ececece,,,so staytune untuk terus singgah blog aku hokay??? 

p/s: aku tengok-tengok bloglist makin berkurang, dimanakah kawan-kawan ku yang menghilang????hahahaha..pless muncul balik *paksa rela*
Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^