Home » » Blog Paling Best Dibaca

Blog Paling Best Dibaca

!Assalamualaikum!

Alahaiiiii janggal giler rasanya nak menaip ni..tak kira berapa bulan dah aku tinggalkan blog ni...hehe..korang camne? sihat semua? owhh malam ni nak sembang sikitlah, blog apa yang paling best bila korang baca??? kalau aku lah memang banyaklah blog yang aku suka baca, aku buat blog pun sebab suka baca blog orang lain.



Ehemmm blog paling best dibaca tentulah blog akak Fatin Liyana...blog yang cool penuh dengan informasi best. Yang paling best dibaca pasal cerita travel2 akak patin tu, pergi korealah, hong kong lah, indonesia lah, india lah....wah best giler..macam kita pergi sekali bila baca yang kak patin tulis tau. Part masak2 pun kita suka jugak baca dalam blog akak patin...*walaupom aku tak pernah try resepi dia* hihi.

Blog lain yang selalu dibaca ialah blog akak yuyu zulaikha. Siapa tak kenal memang bukan blogger sejati..hahaha. Sejak melahirkan anak ni, akak yuyu jarang update blog dia tapi bila dah update tu memang konpem aku pergi baca. Penulisan yang santai dan sedikit kebudakan buat kita nak baca sampai habisss..yess!! suka sangatlahh blog akak yuyu.

Sebelum kenal dunia blogging ni aku selalu baca blog akak intan...aihh kenal tak akak intanurulfateha?? haa kalo tak kenal boleh terus cari, aku suka blog akak intan sebab dia selalu citer pasal peribadi dia...bab2 cintan cintun, study, dan banyak lagi. Sekarang ni dah ada anak sorang, comelll macam dia jugak..hehe..sebab blog akak ni lah aku buat blog..ciyes sebab suka sangat baca blog dia..hewhew.

Tapiii kan korang semua...nak tahu satu hakikat tak?? blog paling best dibaca sebenarnya blog aku sendiri..sebab boleh tengok cerita lepas dalam hidup,,,ala macam diari onlinelah...alaaa korang pun rasa camtu kan? kan? kan?? tu lah salah satu sebab buat blog..hehe..tak payah nak beli diari bagai dah,,just bukak blog dan baca!!!hahaha


p/s: esokkk aku hupdate lagi ye...jangan jemuuu singgah blog yang bersawangg niiii ;)



7 comments

17 February 2015 at 06:31

lama x bca blog akk :)

17 February 2015 at 06:33

@adk dayah haha...sebab dah lama akak tak update blog dikkk ^_^

17 February 2015 at 06:56

aah,blog dia memang best :)

17 February 2015 at 08:12

lamanya x update blog kak . mana pergi ? ke jage anak jugak ni ? heheheh . jom singgah blog shahril pulakk :)

17 February 2015 at 21:14

selamat kembali ber-blogging..hihi

20 February 2015 at 03:05

salam, hai ^_^

best juga blog tu

17 March 2015 at 19:15

Salam. Hee beruntungla ada blog.

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^