4 Bulan Menyepi

!Assalamualaikum!

Alahaiii janggalnye nak menaip...adess camni lah gayanya bila 4 bulan menyepi dari blog ni haaa,,,ramai yang tanya dah tak main blog ke??hahaha..memang senyap giler 4 bulan ni sebab utama aku praktikal...langsung tak menulis, kalau bukak blog pun just tengok camtu je.

First time praktikal keje camtulah, balik je rumah terus rehat-rehat, kalau rajin tolong kawan masak...yang lain banyak baring-baring je. Dengan internet kat tempat aku tinggal tu superb lembab membuatkan kemalasan makin membuakkkk...wuuu.



Ohoooiii buat mereka yang sering bertanya, aku masih ada lagi ye dalam dunia blogging ni, cuma macam chipsmore sikitlah..aahhhaa sekarang dah muncul balik...insyaAllah akan selalu menaip sebab banyak benda nak share ngan korang pasal hidup aku yang tak berapa nak special ni tapi banyak maknaaa...ececece,,,so staytune untuk terus singgah blog aku hokay??? 

p/s: aku tengok-tengok bloglist makin berkurang, dimanakah kawan-kawan ku yang menghilang????hahahaha..pless muncul balik *paksa rela*

Hilangkan Parut dengan Cepat dan Pantas!

!Assalamualaikum!
Jika bercakap tentang parut mesti ramai yang ada kesan parut kan? ala parut zaman-zaman kecik dulu ke, parut jerawat ke, parut accident ke..mesti malu kan jika parut tu agak besar dan lebih-lebih lagi di muka kan??haa ni lah aku nak cerita produk dijamin boleh hilangkan parut dengan cepat dan pantas!! 
Sudah ramai yang menggunakan ubat parut ini dan majoriti menyatakan kesan parut mereka hilang dengan cepat dan pantas. Wahhh tak bagus aku tak citer tau..tapi testimoni yang menggunakan produk parut Azanis ni tenyata amat mengagumkan.

Serum parut ini mengandungi vitamin E, bahan pengaktif kolagen dan bahan antioksidan yang ternyata dapat juga merawat kulit berminyak, kulit kusam, kulit berjerawat dan kulit kering tau. Satu serum ini mampu menjadikan kulit uolls gebus tau.
Kesan parut yang baru mahupun yang lama tetap dapat diubati dengan Azanis Scar Serum. Apa yang paling best lagi serum ini menggunakan sepenuhnya bahan semulajadi. Jadi korang tak payah risau tentang bahan kimia yang bahaya yang melambak di pasaran sekarang tau. Buktinya produk Azanis Scar serum ni telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)- NOT150301588K..kalau masih ragu-ragu boleh cek okay??hehehe
Azanis Scar Serum Sangat Sesuai Untuk:
-Segala jenis parut kekal pada tubuh bada
-Selulit yang menjengkelkan
-Parut bekas jerawat sama ada di muka atau di badan
-Parut kemalangan
-Parut suntikan BCG
-Parut Chicken Pop (Demam Campak)
-Parut bekas bedah (jahitan)


Malas dah nak membebel panjang...korang dah tengok kan hasilnya?? memang meletop bukan??Jadi apa tunggu lagi? Kalau betul-betul berminat dan nak dapatkan dengan harga paling istimewa, 
cepat-cepat ke:
WEBSITE: www.pakarparut.com
FACEBOOK: https://www.facebook.com/azanisscarserumoriginal
HUBUNGI SEGERA ✆ SMS/WASUP : Taip " PARUT " hantar ke 019-4886964


Blog Paling Best Dibaca

!Assalamualaikum!

Alahaiiiii janggal giler rasanya nak menaip ni..tak kira berapa bulan dah aku tinggalkan blog ni...hehe..korang camne? sihat semua? owhh malam ni nak sembang sikitlah, blog apa yang paling best bila korang baca??? kalau aku lah memang banyaklah blog yang aku suka baca, aku buat blog pun sebab suka baca blog orang lain.



Ehemmm blog paling best dibaca tentulah blog akak Fatin Liyana...blog yang cool penuh dengan informasi best. Yang paling best dibaca pasal cerita travel2 akak patin tu, pergi korealah, hong kong lah, indonesia lah, india lah....wah best giler..macam kita pergi sekali bila baca yang kak patin tulis tau. Part masak2 pun kita suka jugak baca dalam blog akak patin...*walaupom aku tak pernah try resepi dia* hihi.

Blog lain yang selalu dibaca ialah blog akak yuyu zulaikha. Siapa tak kenal memang bukan blogger sejati..hahaha. Sejak melahirkan anak ni, akak yuyu jarang update blog dia tapi bila dah update tu memang konpem aku pergi baca. Penulisan yang santai dan sedikit kebudakan buat kita nak baca sampai habisss..yess!! suka sangatlahh blog akak yuyu.

Sebelum kenal dunia blogging ni aku selalu baca blog akak intan...aihh kenal tak akak intanurulfateha?? haa kalo tak kenal boleh terus cari, aku suka blog akak intan sebab dia selalu citer pasal peribadi dia...bab2 cintan cintun, study, dan banyak lagi. Sekarang ni dah ada anak sorang, comelll macam dia jugak..hehe..sebab blog akak ni lah aku buat blog..ciyes sebab suka sangat baca blog dia..hewhew.

Tapiii kan korang semua...nak tahu satu hakikat tak?? blog paling best dibaca sebenarnya blog aku sendiri..sebab boleh tengok cerita lepas dalam hidup,,,ala macam diari onlinelah...alaaa korang pun rasa camtu kan? kan? kan?? tu lah salah satu sebab buat blog..hehe..tak payah nak beli diari bagai dah,,just bukak blog dan baca!!!hahaha


p/s: esokkk aku hupdate lagi ye...jangan jemuuu singgah blog yang bersawangg niiii ;)



Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^