Terlalu Lama

!Assalamualaikum!

Owhhh janggalnya!janggalnya! ganjanya!! ganjanya?? hahaha...haa tengok akibat terlalu lama tinggalkan blog, nak menaip pom dah ke laut. Ermm apabila di kira-kira dekat 5 minggu jugak blog ni sepi, sebenarnya aku bukak aje blog ni tapi disebabkan tekanan exam yang melampau-lampau, blog kesayangan jadi mangsanya.


me when not in mood....owhhh maybe???kihkihkih


Ramai jugak yang tanya, dah tak berblogging lagi ke?? senyap je? sunyi je?? aishhh wahai mak jemah sekelian, bukan tak nak menaip..bukan merajuk...bukan dah tak minat, cume bila setiap kali bukak blog, mood tak ada sebab pikir terlalu banyak benda lain nak dibuat...wuhuuuu

Habis tu bulan puasa ni kenapa tak update blog jugak?? ini disebabkan sibuk dengan jual-jual online dan satu lagi nak berhoneymoonlah kejap bila dah abis exam kan? kan? mohonnlah difahami isi hatiii sekali dengan pedal ku ini...hahaha *entah pape*

Aku tak nak berjanji lagi akan update blog tiap hari, cuma insyaAllah dalam seminggu ada aje yang aku nak share dengan korang semua macam dulu-dulu tu. Nak blogwalking, nak main komen-komen dengan korang semualah wahai blogger..hihi


p/s: lepas-lepas ni kalau takde citer, aku menaip dari hati takpe kan? kan? 


Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^