Kurung Kerawang Raya

!Assalamualaikum!

Aip...aip...dah beli baju kurung raya belom?? haa bagi yang belom tu, sesuai sangatlah korang baca entry aku pasal kurung kerawang raya ni haa. Sekarang ni semua orang nak beli yang dah siap je kan? yela, sekarang ni dahla kain mahal..upah orang jahit pun sama mahal dengan kain....so, baiklah korang beli yang dah siap aje..hehe..betol tak?

Okay kali ni nak citer sikit pasal kurung kerawang yang lawa-lawa seperti kat bawah ni. Kurung kerawang mewah dan berkualiti memang jadi pilihan para gadis, mahupun makcik-makcik kan? oppss datin pom suka okay!!hehe..malas nk membebel ke hujung duniaaa...mohla usha-usah jap nohh.









Wahhhh banyak pilihan kan?? semua warna pun ada ni. Tema baju raya warna apa tahun ni??? mehlah beli untuk satu family, harga borong lagi murah ye gadis-gadis sekelian..hihi. Haa bagi yang memang berminat giloss dengan kurung-kurung kerawang ni bolehlah PM salah satu cara di bawah ni ya.


PAGES: BAJU CANTIK DAN MURAH
SMS/ WHSSAP: 0145224180

p/s: yang berminat tu cepat-cepat PM..sebab takut habis stok karangg..kempunan pulak aihh..hehe

Pergi Fun Fair Tapi....

!Assalamualaikum!

Dah lama aku nak pergi fun fair, tapi selalu je tak kesampaian...wuhuuu..memang sadess kalau sesuatu yang kita nak sangat tu tak dapat kan? so, tadi lepas pergi pasar malam, aku gedik-gedik ajak kawan aku pergi fun fair..tak kira nak pergi jugak!! *okay selalu ikut kepala aku ajee..hiii*

gambar google ya...tak sempat aihh nak ambek gambo bagai tadi..hiii


Sebelum nak pergi tu, bukan main pikir nak naik tu lah, nak naik nilah...hoohoho..macam-macam aku rasa nak main. Tapi masuk je fun fair, barulah terpikir.."alamak,,pakai skirt camne nak main benda pusing-pusing kan??"...kalau naik jugak...err dosa free jelah aku dapat...huu..so, tu lah motifnya aku nak citer pada malam buta ni...pergi fun fair tapi tak mainnn apa pun.

Walaupun tak main, aku dan kawan aku balik dengan rasa penat...penat sebab tengok orang main kata kawan aku...hihi. Yelah, tengok orang jerit sana...jerit sini...aishhh kita pun rasa bedebar sekalik...walaupun tak main..aku puas hati, sebab akhirnya hajatku kesampaian ;)


p/s: bila dah lama tak menaip ni rasa janggal pom adooo.. =P

Bermula Dari Bawah Balik

!Assalamualaikum!

Hayyyaaa...dah lama ku tinggalkan blog hinggakan aku tak sedar yang aku ni ada blog ke sebenarnya?? sejak akhir-akhir ni memang sedikit lupa daratan, tidow..makan...tidow makan...okay tu je aktiviti harian before exam ni...lepas tensionlah kunuuunnn..hihi



So, now...proudly? sadly? hepily? or regretly?? to say yang aku kena bermula dari bawah balik..uhuuuu..memang susah, tapi kena trylah kan? *sorry sebab broken englishh yang "ly" tadi tu*..hehe..sekarang hidup untuk makan dan tidow kena diubah kepada hidup untuk blog..blog untuk hidup..haa gitteww kan?

Sejujurnya aku tak tahu nak taip apa untuk entry kali ni, cuma nak gitau keazaman aku yang kuat untuk taip entry kembali setiap hari...insyaAllah. Doakan yang baik-baik aje ya untuk cik biela yang comey sokmo ni untuk menaip lagi dan lagi.

Nak tahu kenapa aku relax je tak taip entry seminggu?? sebab ego sangat tengok pagesview maintain 2K sehari, sampai lupa yang ranking alexa pun kena jaga...uhuuu..tak guna PV 10K sehari pun tapi tak taip entry sehari ranking ko akan turun punyer, tak caye?? tirulah macam saya ni haaa...waaaa...memang kena bermula dari bawah balik!!!


p/s: aku ni janji kosong aje kan?? okayy kali ni ciyess aku nak backup balik blog kesayangan ni haaa.
Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^