Kain Cotton Vietnam Murah!!

!Assalamualaikum!
Aku yakin dan pasti, peminat kain cotton vietnam mesti cepat-cepat bukak link entry kali ni pasal kain cotton vietnam murah kan?? Ye, aku faham walaupun raya lagi dua bulan lagi tapi nak tempah baju raya kena awal-awal..betol tak? so, entry kali ni aku nak perkenalkan pages FB yang menjual kain cotton vietnam yang aku rasa sangat murah berbanding dengan yang lain.

Sejujurnya aku ni pun salah seorang peminat kain cotton vietnam ni..kenapa? sebab kainnya lembut, tak mudah kedut dan yang paling best senang nak gosok! hehe, biasalah student macam aku ni nak selalu nak cepat aje pergi kelas, lagi satu corak kain cotton vietnam ni sangat cun dan lawa. Aihh boleh kata dari budak-budak, anak dara macam aku sampai kan ke makcik-makcik dan nenek-nenek lah suka kain cotton vietnam ni..hehe..over?? inilah hakikat wahaii pembaca blogku sekelian..hahaha

Aipp jangan salah faham, tak semestinya murah tak cantik dan tak original. Pages kain cotton vietnam aku citer ni memang konfem original ya. Sebab ownernya yang baik hati dah siap bagi aku dua pasang kain ni..hehe..so siapa tak grab tu memang rugi sesangat..sebab coraknya sangat cantik dan yang penting murah!! sebelum kita citer bab harga meh cuci mata jap tengok antara koleksi yang terdapat di pages QZ collection ni ya.






Amecam?? tergodalah lettew...hahaha..kenapa dari tadi aku duk ulang-ulang kain cotton vietnam ni murah?? sebab di pages QZ collection ni, kain cotton vietnam ni hanya RM45 sahaja sepasang! okay, aku ulang sekali lagi hanya RM45 satu ye!! kalau korang beli banyak or borong boleh lagi murah-murah. 

Ada banyak jenis lagi kain yang ada, ada yang japaness cotton, plain cotton, english cotton dan banyak lagilah. Jika korang berminat dan nak tengok lebih banyak lagi koleksi lain dari pages QZ collection ni, boleh terus contact mereka salah satu cara dibawah ya??


PAGES FB : QZ COLLECTION ( KLIK )
SMS/ WHSSAP: 01123257013

p/s: nak beli borong boleh, nak beli satu-satu boleh...aihh mane nak cari lagi kain cotton vietnam serendah RM45 kan?? hihi...jom order laju-laju jom.


Handsocks Cantik Dan Simple

!Assalamualaikum!
Ada peminat handsocks simple-mimple tak kat sini??hehe..sebab hari Cik biela yang dah lama tak menaip ni nak cerita sikitlah handsocks cantik dan simple yang Cik biela baru dapat ni. Handsocks simple tapi comel ni namanya handsocks Mini Mina. Kenapa mini? kenapa simple? kenapa cantik? haa nilah yang terangkan ni, konfem peminat handsocks tertariklah..hii



Nama pun handsocks Mini Mina kan? so, handsocks ni tak panjang sangat macam korang beli kat kedai tu, handsock ni okay2 je pakai kat lengan tu. Yang aku paling suka tentang handsocks ni sebab panjang dia bawah daripada siku kita, jadi takdelah kita rasa rimas kalau atas siku kan? sebab aku ni kalau pakai handsocks biasa yang kita beli kat kedai tu, konfem memang aku lipat sikit biar bawah dari siku..huhu..so, handsocks ni memang sesuai sangat orang macam aku ni.

Lagipun koranggg, kain handsocks ni lembut bukan main. Sangat selesa dan kadang-kadang tak rasa pun yang kita ni pakai handsocks rupanya..hehe. Buat yang baru nak belajar pakai handsocks tu, aku 100% suggestkan korang try handsocks Mini Mina ni, tak rugi..malah aku rasa korang akan beli lagi..bahahaha..sangat cantik dan simple.

this handsocks is comeyyy..believe me...hihi

Pergi kelas, pakai handsock ni..ramai yang tanya beli mana? "cantiklah handsocks awak", "comel lah", "nak jugak!!" wahh memang semua tertarik benor dengan handsocks aku pakai. Harga?? sangat murah..hanya RM6 sepasang untuk handsocks handmade ni!! So sesiapa yang berminat tu, meh kita tengok warna handsocks yang ada dulu ye, lepas tu boleh terus order dengan akak yang bagi aku handsocks ni okay?




Amecam? banyak warna yang cantik lagi comel kan? warna candy pun adoo..so, sesiapa yang berminat boleh PM salah satu cara dibawah ya? :

PAGES: Jubah muslimah moden & gorgeous dress
SMS/ VIBER/ WHSSAP: 012-5833479  (Puan Shadayani)


p/s: akak ni gitau, handsocks diorang laku macam goreng pisang, so apa lagi?? jom tutup aurat dengan cantik sama-sama..ihiii ^___^

Buatlah Apa Yang Kamu Suka

!Assalamualaikum!

Bila bercakap pasal kerjaya, still lagi manusia yang seusia aku ni kompiuss nak jadi apa ya bila dah habis belajar nanti? walaupun dah terang benderang aku ni ambek kos kaunseling, kalau ikut logik mesti jadi kaunselorlah kan?? tapi...tapiiii....minat tu tetap swinggg aje..hehe



Dulu aku pikir, bila kita dah ambek kos tu...kita mesti dan kena jadi apa yang kita ambek kat U, tapi sekarang bukan macam dulu. Kenapa?? cuba korang tengok, orang-orang yang berjaya kat dunia ni bekerja dengan kos dia ambek di U ke?? kena ambek kos yang hebat-hebat ke?? owhh silap...sebenarnya orang yang berjaya kat dunia ni bila dia buat apa yang dia suka..malah ada yang tak bersekolah pun boleh berjaya!

Jadi sekarang, jangan kompius lagi...walaupun korang ambek kos medik ke, engenieering ke, business ke, kos kaunseling macam aku ke, malah yang tak habis sekolah ke, buatlah apa yang kamu suka....sebab bila kita buat apa yang kita suka, kita tak kan pernah kenal erti penat untuk berjaya.


p/s: ehemm, sebenarnya aku ni banyak sangat cita-cita...tu lah asyik pening aje, tapi sekarang tak lagi ^____^
Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^