Home » » Tak Sedar Diri

Tak Sedar Diri

!Assalamualaikum!

Aishhh tetibe rasa nak marah-marah aje...angin tak baik betol, rasa geram je, rasa nyampah je, rasa bersalah pun ada..macam-macam rasalah ni. Nak marah siapa sebenarnya ni biela oi?? haa nak marah diri sendiri sebenarnya ni...sebab selalu tak sedar diri yang umur dah meningkatt dan makin meningkat tapi tetap nak orang layan kite ni macam budak2 jugakk...ngok betol lah kan?hahaha *jangan salah faham tau*

Sebenarnya aku teringat yang aku pergi gunting rambut semalam, first time pergi kedai rambut ni sebab mak aku cakap murah kat tempat ni. So, pergilah aku bersama adikkuu..masuk aje tengok yang tukang gunting tu sibuk tengat potong rambut customer lain. Okay...kami pun tunggu...habis je turn customer tu tibelah turn aku dan adik aku. 




Mula-mula turn adik aku, banyak jugaklah adik aku sembang dengan tukang gunting tu...aku dengar tak dengar aje...lepas tu turn aku pulak...dari awal sampai akhir berbual dengan tukang gunting ni aku duk panggil dia akak aje...akak dan akak...dia pulak senyap tak cakap apa. Lepas je abis gunting rambut, adik aku gelak...dia cakap yang tukang gunting tu muda lagi dari aku...adesss selalulah aku ni tak sedar diri...asyik nak panggil orang lain akak je...padahal diri tu dah tua...tak sedar2 lagi. So lepas ni akan mulai praktisss bahasakan diri akak dulu pulaklah kan? hihi...tu lah baru namanya sedar diri..tak gitu?  =P


p/s; dah tua tu buatlah cara tua kan? baru sedar yang umur aku ni dah layak dapat anakkk dahhh...kihkihih

4 comments

20 October 2014 at 08:20

okey, tetiba shad pun macam tersedar diri ni lepas baca enty u dear.. hehe..
slalu bahasakan diri shad n akan anggap org len sis/kakak.. hehe.. :D

20 October 2014 at 08:24

tanda awet muda tu..hihi

20 October 2014 at 08:27

haha.. x pe.. sedar muda tak pe. jgn sedar kamu tu bayi

http://terriblelyou.blogspot.com/

21 October 2014 at 11:31

dulu bese jugak pggil owg laen akak2 rase malu bile dpt tahu rupe yew owg tu muda dari kite hehee

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^