Home » » Nafsu Itu Hilang

Nafsu Itu Hilang

!Assalamualaikum!

Giler arhh tajuk malam ni, nafsu apa yang hilang tu?? cik kak cik abang mahupun cik adik..nafsu ada banyak lagi-lagilah perempuan ni..heheh..nafsu yang aku maksudkan kat sini nafsu untuk berblogging macam dulu kala. Sesiapa yang selalu singgah blog aku dulu-dulu tu taulah aku ni camne kan? setiap hari mesti ada dua tiga entry..sekarang?? sawang-sawang lelabah dah banyak kat blog aku ni haaaa...sadesss =(



Sejak bila nafsu blogging hilang? sejak banyak kerja dekat U ni haa..tahun ni pulak tahun last aku kat U, so tau-tau jelah banyak benda yang kena buat...dengan thesisnya, dengan cari duitnya, dengan suka tidurnya, dengan beraidijumanya, dengan persiapan nak kawengnya....aik???hahaha macam-macamlah senang citer, buat aku malas nak mengadap blog macam dulu.

Tapi kan, sejak dua menjak ni terpikir jugak...rasa macam rugi je kalau tinggalkan blog camtu je kan? aihh banyak jugak jasa blog kesayangan hamba ni...dengan hasilnya jugaklah aku boleh enjoy2 jugaklah duk kat U ni..so, aku dah pikir masak-masak untuk teruskan legasi Nabilabiela.com ni..hahaha *skema bebenor ayatnya*

Makanya, aku akan terus menaip..insyaAllah,,,cumanya takdelah kerap seperti dulu, kalo ada citer best aku share ye...dadada

p/s: ramai yang membenci tapi ramai juga yang menyayangi.so chilll ajooo ok?hewhew

4 comments

30 October 2014 at 02:00

sis follow back:)

31 October 2014 at 07:32

lepas dah tak busy boleh update macam selalu :)

16 November 2014 at 07:22

biasanya nafsu blogging tu hilang bila kita dah start busy. biasa la tu

18 November 2014 at 16:29

all the best sis. Happy Blogging!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^