Home » » Liz Amon Button Shawl from Liz Amon Collection

Liz Amon Button Shawl from Liz Amon Collection

!Assalamualaikum!

Nak shawl yang mudah dipakai?? yang tak payah nak guna brooch bagai?? simple tapi cantik?? elegan dan exclusive?? haa ni lah aku nak citer sikit tentang Liz Amon Button Shawl from Liz Amon Collection yang aku dapat ni. Excited sangat nak gitau korang semua yang shawl button dari Liz Amon Collection superb best dipakai dan yang penting mudah sangat nak pakai..hihi.



Uwaaaaa!! cantik sangat kan shawl button ni? janganlah menangis lagi...tak habis citer lagi ni..hehe. Shawl button plain hitam ni kita boleh pilih warna piping dia tu tau. Ada banyak warna yang menarik sbenarnya tapi aku pilih warna turcoise ni jugak sebab terlalu menarik agaknya..ihiii...eh-eh..jangan salah faham shawl button ni bukan ada yang plain aje, yang corak-corak exclusive pom adoo lah.



Boleh pakai pelbagai gaya, sangat exclusive dan yang pasti takde kat tempat lain tau...ada kat Liz Amon Collection aje..so berpadanlah dengan tagline mereka iaitu Revolutionary Hijab & Fashion Style kan?? haaa nak bagitau jugak yang tudung ni dah banyak dipasarkan di luar negara seperti Singapore,Brunei ,UK ,US dan banyak lagi. Kain yang digunakan sangat bermutu tinggi dan lembut aje tau..suka sangat-sangat sebab mudah dipakai dan tak payah nak cari brooch lagi...maklumlah si pemalas macam aku ni, nak cepat aje kejenya =P


Dah bosan pakai bawal? dah boring pakai shawl biasa aje?? dah jemu dengan tudung instant yang tak berapa nak menarik? or nak cuba sesuatu yang lain dan takde kat tempat lain?? rasanya tudung button Liz Amon lah jawapannya. Aku dah try, tengoklah muka senyum melebar je pakai shawl tantikkk sangat ni.



Ololohh camne nak pakai ni? tutorial plezzz...nahh korang boleh tekan SINI, SINI dan SINI untuk terus lihat tutorial pakai tudung Liz Amon ni ye.

Owhhh sorry sebab tempek muka aku besar-besar kali ni..hahaha...cuma nak kasi tau yang aku berpuas hati sangat dengan shawl button ni haa..tengok, takde brooch pun selain button kan? hee..so, aku tak nak lah membebel lagi..jika berminat boleh terus order di pages akak yang baik hati ni ya?

PAGES: LIZ AMON COLLECTION


P/S: sekarang shawl button plain ada promosi, buy 2 only RM120 save rm10..apa lagi...jom 
rebut!!

5 comments

18 September 2014 at 04:51

cantik..mudah ye nak pakai tak yah guna brooch..menarik fesyen camni.jimat masa dan tak perlu beli brooch da :)

19 September 2014 at 17:33

makin tembam pipi...hihi

30 September 2014 at 23:59

Memang mudah pakai shawl ini. Warna pun menarik

http://www.lovehutladyvitamin.com

10 October 2014 at 10:18

rare sungguh nama tudung, agak cathy, mungkin boleh laku keras

11 October 2014 at 21:46

cantik tudung tu..tebam muka awak..hihi..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^