Home » » Ini bukan batu TAPI....

Ini bukan batu TAPI....

!Assalamualaikum!

Wuhuuu...sekali tengok macam batu? dua kali tengok pun macam batu? tiga kali tengok pun macammm batu yang letak dalam akuarium tu kan??hehhe...kamu semua salah!!! ini bukan batu tapi coklatttt...yummyyy dapdap sangat coklat batu ni..ihiiii sorry gedik sikittt.




Ini coklat batu dari jordann..haa puan kaunselor yang tempat aku kerja ni yang bawak kan. Dia bagitau dia beli coklat batu kat jordan bulan lepas. Wahhh sepertii beliauu tahu aku ni hantu coklat...ermm cadburyy dah tak boleh makan, coklat lain tak berape suke...so coklat batu ni jadi pengubatt rinduu?? aishhh mengada pulakk aihh..hahahaha

Bila puan ni bukak aje plastik, letak dalam tupperware..aku dah siap sedia serangg tupperware tu..hehe..bukan sekali aku serang..berkali-kali weiii...sedap sangat rupanya coklat batu ni. Alhamdullilah rezeki hari ni...esok dah last aku praktikal kat politeknik ni haa.




p/s: rupanya yang comey dan berwarna-warni, ditambah pulak sedap dan ranggup buatkan aku tak sanggup jauh dari tupperware..haha..over!! sekiannn ;)

11 comments

19 August 2014 at 20:10

lahai....coklat sebiji mcm batu akuarium..kalau tak gtau mmg taktahu ni..hihi...

19 August 2014 at 20:11

haha..btl2 mcm batu..spt rasa jer..:)

19 August 2014 at 20:18

mmg sebijik mcm batu....

19 August 2014 at 20:34

Pernah tengok jugak coklat ni dan memang serius mcm batu aquarium.

19 August 2014 at 20:54

sebijik cm batu akuarium tu..

19 August 2014 at 21:35

kalau tak tau ni memang ingat batu dah tadi ..hii

19 August 2014 at 22:05

hahahaha...sedappp knnn!!!!

20 August 2014 at 00:08

Coklat batu nie memang sedapp !

20 August 2014 at 16:13

lain dari yang lain ni..attractive juga ni

21 August 2014 at 00:53

ala, teringin la.. huuuuu.. post kat saya skit...

24 August 2014 at 03:30

Wah..Comel dan cantik jer tengok coklat batu..tentu sedap ni kan dik...first time dgr nama dan tengok bentuk dia...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^