Home » » Esgesee.com Shopping Online Best!!

Esgesee.com Shopping Online Best!!

!Assalamualaikum!

Yuhuuu...sedang godek-godek laman shopping online best ke?? haa ni yang aku nak kasi tau korang ni. Aku baru terjumpa shopping online yang memang syok abis iaitu Esgesee.com. Kenapa best? kenapa syok?? ni yang aku nak citerkan ni..hehe

Buat peminat tshirt or top korea macam aku ni, memang sesuai sangat entry ni dengan korang sebab di Esgesee.com terdapat pelbagai tshirt korea yang cun abis wa cakap lu. Masa bukak laman Esgesee.com ni terpegun aku jap, sebab rambang mata aku tengok baju-baju yang lawa dan trendy di laman ni. Kalau aku yang kuat shopping ni rambang mata, aku tak tahulah korang pulak camne kan??

tshirt belang2 yang aku berkenan..hihi (ehemm RM24 )

Mata aku ni haa alergik beno tengok tshirt korea comel-comel, semua aku rasa nak beli. Bila tengok di Esgesee.com terdapat banyak pilihan, melekat sejam dua jam gak aku depan laptop, semata-mata duk usha-usha laman ni. Apa yang menarik bagi aku di Esgesee.com ni, semua barang dia ready stock...sekali lagi diulang ready stock ye. So, korang tak perlulah tunggu berminggu-minggu untuk tshirt comel korang sampai ke rumah kiorang...dalam dua ke tiga hari dah sampai ke rumah korang, kot-kot sehari je dah sampai...wahhh memang best kan Esgesee.com ni??

Dari tadi lagi aku duk sibuk cakap pasal tshirt korea je kan? sebenarnya ada banyak lagi yang terdapat di laman Esgesee.com ni. Ada seluar, blouse labuh, kemeja, yang dalam-dalam pun adooo..hihi. Semuanya cantik, trendy, dan korang pun boleh pilih tshirt yang longgar2 tau. Bukan semua ketat ye, tapi korang kenalah pandai pilih ;)

blouse yang superbb lawa bagi aku ( RM25 JEEEE!!! hahaha )

jaket jeans yang buat aku menjerit jap...hahaha (RM43 je weiii)

Owh lupe, bagi mereka yang nak cari pendapatan lebih, Esgesee.com pun ade menyediakan sistem dropship. Haa, jadi korang bolehlah menjual tshirt-tshirt korea jugak...insyaAllah yang berusaha mesti akan dapat hasilnya. Bagi peniaga yang nak beli borong pun amat dialu-alu kan di Esgesee.com, banyak beli banyaklah korang dapat diskaun..hiii.

Aku malas nak cakap banyak, yang pasti bagi aku Esgesee.com memang shopping online best!! Dengan service yang pantas dan cekap, dan apa yang paling penting murah!! kebanyakkan produknya tak sampai RM30..insyaAllah aku jamin korang mesti berpuas hati. So, apa lagi...jomlah shoppingg uollsss.

4 comments

9 August 2014 at 19:33

menarik ni :D

9 August 2014 at 22:02

Assalamualaikum dan salam singgah di hujung minggu dik..macam menarik jer ni..

9 August 2014 at 23:32

menarik..nak terjah kejap lagi..hehe

20 August 2014 at 16:14

cantik cantik semua baju kan..murah pun murah

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^