Home » » Beraya Dengan Jubah Abaya Leen

Beraya Dengan Jubah Abaya Leen

!Assalamualaikum!

Rasanya belom terlambat untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin kan? yela, raya baru dua miggu..belom sebulan lagi..hihi. Okaylah, kali ni aku nak citer yang raya baru ni aku berjubah abaya leen ni haa...wahhh sangat puas hati sebab akak leen ni gitau yang aku pakai ni design baru dari pages dia...alhamdullilah, boleh jugak aku pakai raya jubah ni.

gambar sedekit blurr...sorry yaa..hehe


Mula-mula dapat jubah ni sangat excited sebab warna dan designnya yang sangat cun!! pink hitam waa cakap luuu..rare sangat kan?? so, bila dah dapat terus bukak instagram cari tudung warna pink hitam jugak..alhamdullilah akhirnya penemuan berakhir bila jumpa shawl ala-ala rose gituhh. 

Apa yang aku lagi hepi ialah bila pakai jubah ni rasa macam slimm sikit aku nihh, padahal berat semakin melambung..maybe sebab designnya yang kecik diatas dan kembang dibawah  like princess2 tapi masih loggar bila dipakai sangat memuaskan hati aku ni. Bukan senang nak cari jubah abaya yang design like dress camni kan??




Pusing sini, pusing sana...sampai adik aku cakap aku macam berlagak je masa pakai jubah abaya ni..hahaha..tapi aku tak kisah diorang cakap apa..janji aku hepyy dan suke sesangat jubah abaya ni...so kalau korang nak jugak baiklah cepat-cepat gi tempah sekarang..nak saiz kecik ke, besar ke, pluss pluss pluss size pom adooo...jom!!!




p/s: thanks sesangat buat kak leen untuk jubah yang sentiasa menjadi kegemaran hambaa..hihihi


6 comments

7 August 2014 at 22:56

cantik...janji bila dah pakai abaya nie,taklah nampak susuk tubuh kan..

7 August 2014 at 22:58

Assalamualaikum dan salam Jumaat dik..Salam Aidilfitri dan maaf zahir batin..memang cantik jubah adik..padan lagi dgn tudung tu..

7 August 2014 at 23:30

cantik sis..pink and hitam..sama warna dgn bju raya Za..

8 August 2014 at 02:49

cantikkk laa ^_^

8 August 2014 at 02:58

wow.. piwwit hehe..
comelnye..

20 August 2014 at 16:15

cantiknya biela berjubah sopan ayu di pagi raya dengan jubah cantik ni..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^