Home » » Adik-adik Pun Suka Jubah Ni

Adik-adik Pun Suka Jubah Ni

!Assalamualaikum!

Haloooo..aishhh lamanya tak update blog hari-hari kan? macam dulu-dulu...rindu pulak rasanya...hiii..untuk mengubat rindu ni...nak share sikitlah yang adik-adik aku pun suka jubah abaya dari leen enterprise ni..kalau aku punya jubah two-tone..adik-adik aku ni jubah plain aje...walaupun plainn warnanya sangat cantik.



Amecam?? comel je kan jubah plain ni?? macam-macam warna ada...yang adik-adik aku pakai ni warna purple, hijau dan emerald green...ermmm x caya lagi jubah ni cantik?? tengok jelahh adik-adik aku senyumm sampai ke telinga tu haaa..hihihi *mohon adik2 kesayangan jangan marah*.


okay fine!! siap tunjukk best lagiii tuuu...hhehehe

Rasanya dah banyak kali aku update pasal abaya leen enterprise ni kan?? untuk maklumat yang lebih2 lagi..korang boleh baca kat SINI dan SINI...kalau nak order abaya cecomell macam adik-adik aku pakai ni, boleh terus order dengan leen enterprise kat bawah ni ya ^_^


PAGES: LEEN ENTERPRISE (KLIK)


p/s: terima kasih buat adik2 tersayang yang comel2..hihi..nanti aku belanja eskremm okies??? =P

8 comments

24 August 2014 at 01:10

ehemmm ;)

24 August 2014 at 01:37

cantik.:)

24 August 2014 at 03:26

Assalamualaikum dan salam singgah ptg dik...wah...memang cantik Jubah Abaya tu..tengok senyuman adik - adik dah tau mereka pun suka...hehe..

24 August 2014 at 04:37

cantiknyaaaa

24 August 2014 at 06:25

cantik.. :)

24 August 2014 at 07:52

CANTIKNYAAA

29 August 2014 at 01:44

cantik je bila berjubah kan..menepati menutup aurat :)

15 September 2014 at 19:01

comelnye adik2 bella..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^