Home » » Terlalu Lama

Terlalu Lama

!Assalamualaikum!

Owhhh janggalnya!janggalnya! ganjanya!! ganjanya?? hahaha...haa tengok akibat terlalu lama tinggalkan blog, nak menaip pom dah ke laut. Ermm apabila di kira-kira dekat 5 minggu jugak blog ni sepi, sebenarnya aku bukak aje blog ni tapi disebabkan tekanan exam yang melampau-lampau, blog kesayangan jadi mangsanya.


me when not in mood....owhhh maybe???kihkihkih


Ramai jugak yang tanya, dah tak berblogging lagi ke?? senyap je? sunyi je?? aishhh wahai mak jemah sekelian, bukan tak nak menaip..bukan merajuk...bukan dah tak minat, cume bila setiap kali bukak blog, mood tak ada sebab pikir terlalu banyak benda lain nak dibuat...wuhuuuu

Habis tu bulan puasa ni kenapa tak update blog jugak?? ini disebabkan sibuk dengan jual-jual online dan satu lagi nak berhoneymoonlah kejap bila dah abis exam kan? kan? mohonnlah difahami isi hatiii sekali dengan pedal ku ini...hahaha *entah pape*

Aku tak nak berjanji lagi akan update blog tiap hari, cuma insyaAllah dalam seminggu ada aje yang aku nak share dengan korang semua macam dulu-dulu tu. Nak blogwalking, nak main komen-komen dengan korang semualah wahai blogger..hihi


p/s: lepas-lepas ni kalau takde citer, aku menaip dari hati takpe kan? kan? 


8 comments

14 July 2014 at 22:15

Take ur time!! Ena ni time cuti ni la boleh nak menggedik2 dengan blog... tapi ni pun bz.. Sob!

14 July 2014 at 22:39

Oh exam, patutlah biela lama jer senyap....

15 July 2014 at 01:22

selamat kembali...hehe
salam nuzul Al Quran..
all the best :)

15 July 2014 at 01:30

lama betul menyepi ni..xpe,uruskan apa yang penting dulu kan..

22 July 2014 at 01:30

utamakan yang penting dulu je.. salam kenal ye
paket wisata karimunjawa

23 July 2014 at 15:22

hampir sebulan lebih tuu.. takpelaa, ambek masa utk diri sdiri dlu ye tak..:)

24 July 2014 at 11:00

cerita yang sama. nak post entry tapi asyik busy memanjannnng je sejak extend study ..

but keep on blogging.

27 December 2014 at 20:52

wah keren blognya. salam kenal yach
karimunjawa

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^