Home » » Bermula Dari Bawah Balik

Bermula Dari Bawah Balik

!Assalamualaikum!

Hayyyaaa...dah lama ku tinggalkan blog hinggakan aku tak sedar yang aku ni ada blog ke sebenarnya?? sejak akhir-akhir ni memang sedikit lupa daratan, tidow..makan...tidow makan...okay tu je aktiviti harian before exam ni...lepas tensionlah kunuuunnn..hihi



So, now...proudly? sadly? hepily? or regretly?? to say yang aku kena bermula dari bawah balik..uhuuuu..memang susah, tapi kena trylah kan? *sorry sebab broken englishh yang "ly" tadi tu*..hehe..sekarang hidup untuk makan dan tidow kena diubah kepada hidup untuk blog..blog untuk hidup..haa gitteww kan?

Sejujurnya aku tak tahu nak taip apa untuk entry kali ni, cuma nak gitau keazaman aku yang kuat untuk taip entry kembali setiap hari...insyaAllah. Doakan yang baik-baik aje ya untuk cik biela yang comey sokmo ni untuk menaip lagi dan lagi.

Nak tahu kenapa aku relax je tak taip entry seminggu?? sebab ego sangat tengok pagesview maintain 2K sehari, sampai lupa yang ranking alexa pun kena jaga...uhuuu..tak guna PV 10K sehari pun tapi tak taip entry sehari ranking ko akan turun punyer, tak caye?? tirulah macam saya ni haaa...waaaa...memang kena bermula dari bawah balik!!!


p/s: aku ni janji kosong aje kan?? okayy kali ni ciyess aku nak backup balik blog kesayangan ni haaa.

11 comments

4 June 2014 at 22:13

go go go kak ^_^

4 June 2014 at 22:20

@Hafezah Yusof hee..tq dik

4 June 2014 at 22:33

chaiyok sis ^__^

4 June 2014 at 22:48

Salam... all the best yer jaga ranking.. :-) kasik la tips camne nak naikkan hit dan maintain hits tu...

Salam kenal.. :-)

4 June 2014 at 22:49

Pv maintain 2k tak update blog?memang hebatlah biela..apepun welcome back menaip entry :)

4 June 2014 at 23:01

jom2!kita ubah baliK! :D

4 June 2014 at 23:38

Welcome back Nabila.... hehe

5 June 2014 at 01:08

wahh hebat blog ^_^ patut lama tak tengok nabiela x update blog

5 June 2014 at 01:30

sama mcm liaaa. tpi bukan nk jge ranking yang beriban tuuuu. hahahahah... tpi, commentors dh rmai laghi huhu T^T

5 June 2014 at 02:04

Hi! 안녕하세요! We are Twinscraftlife^^ please visit our blog shop^^ 꼭오세요! 행쇼! Twinscraftlife.blogspot.com

6 June 2014 at 10:14

wahh..tak update pon PV maintain ye..
selamat kembali menaip nabiela..:)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^