Home » » Kain Cotton Vietnam Murah!!

Kain Cotton Vietnam Murah!!

!Assalamualaikum!
Aku yakin dan pasti, peminat kain cotton vietnam mesti cepat-cepat bukak link entry kali ni pasal kain cotton vietnam murah kan?? Ye, aku faham walaupun raya lagi dua bulan lagi tapi nak tempah baju raya kena awal-awal..betol tak? so, entry kali ni aku nak perkenalkan pages FB yang menjual kain cotton vietnam yang aku rasa sangat murah berbanding dengan yang lain.

Sejujurnya aku ni pun salah seorang peminat kain cotton vietnam ni..kenapa? sebab kainnya lembut, tak mudah kedut dan yang paling best senang nak gosok! hehe, biasalah student macam aku ni nak selalu nak cepat aje pergi kelas, lagi satu corak kain cotton vietnam ni sangat cun dan lawa. Aihh boleh kata dari budak-budak, anak dara macam aku sampai kan ke makcik-makcik dan nenek-nenek lah suka kain cotton vietnam ni..hehe..over?? inilah hakikat wahaii pembaca blogku sekelian..hahaha

Aipp jangan salah faham, tak semestinya murah tak cantik dan tak original. Pages kain cotton vietnam aku citer ni memang konfem original ya. Sebab ownernya yang baik hati dah siap bagi aku dua pasang kain ni..hehe..so siapa tak grab tu memang rugi sesangat..sebab coraknya sangat cantik dan yang penting murah!! sebelum kita citer bab harga meh cuci mata jap tengok antara koleksi yang terdapat di pages QZ collection ni ya.






Amecam?? tergodalah lettew...hahaha..kenapa dari tadi aku duk ulang-ulang kain cotton vietnam ni murah?? sebab di pages QZ collection ni, kain cotton vietnam ni hanya RM45 sahaja sepasang! okay, aku ulang sekali lagi hanya RM45 satu ye!! kalau korang beli banyak or borong boleh lagi murah-murah. 

Ada banyak jenis lagi kain yang ada, ada yang japaness cotton, plain cotton, english cotton dan banyak lagilah. Jika korang berminat dan nak tengok lebih banyak lagi koleksi lain dari pages QZ collection ni, boleh terus contact mereka salah satu cara dibawah ya??


PAGES FB : QZ COLLECTION ( KLIK )
SMS/ WHSSAP: 01123257013

p/s: nak beli borong boleh, nak beli satu-satu boleh...aihh mane nak cari lagi kain cotton vietnam serendah RM45 kan?? hihi...jom order laju-laju jom.


4 comments

29 May 2014 at 18:38

cantik !! nanti bolehlah usha-usha corak :>

29 May 2014 at 22:55

@Siti Noraishah Mohamad memang cantik2..meh usha2..hehe

30 May 2014 at 03:07

takde lagi koleksi cotton vietnam ni..corak pun nampak menarik kan..cecantik semua..boleh terjah pasni

2 June 2014 at 02:38

안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
twinscraftlife.blogspot.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^