Home » » Handsocks Cantik Dan Simple

Handsocks Cantik Dan Simple

!Assalamualaikum!
Ada peminat handsocks simple-mimple tak kat sini??hehe..sebab hari Cik biela yang dah lama tak menaip ni nak cerita sikitlah handsocks cantik dan simple yang Cik biela baru dapat ni. Handsocks simple tapi comel ni namanya handsocks Mini Mina. Kenapa mini? kenapa simple? kenapa cantik? haa nilah yang terangkan ni, konfem peminat handsocks tertariklah..hii



Nama pun handsocks Mini Mina kan? so, handsocks ni tak panjang sangat macam korang beli kat kedai tu, handsock ni okay2 je pakai kat lengan tu. Yang aku paling suka tentang handsocks ni sebab panjang dia bawah daripada siku kita, jadi takdelah kita rasa rimas kalau atas siku kan? sebab aku ni kalau pakai handsocks biasa yang kita beli kat kedai tu, konfem memang aku lipat sikit biar bawah dari siku..huhu..so, handsocks ni memang sesuai sangat orang macam aku ni.

Lagipun koranggg, kain handsocks ni lembut bukan main. Sangat selesa dan kadang-kadang tak rasa pun yang kita ni pakai handsocks rupanya..hehe. Buat yang baru nak belajar pakai handsocks tu, aku 100% suggestkan korang try handsocks Mini Mina ni, tak rugi..malah aku rasa korang akan beli lagi..bahahaha..sangat cantik dan simple.

this handsocks is comeyyy..believe me...hihi

Pergi kelas, pakai handsock ni..ramai yang tanya beli mana? "cantiklah handsocks awak", "comel lah", "nak jugak!!" wahh memang semua tertarik benor dengan handsocks aku pakai. Harga?? sangat murah..hanya RM6 sepasang untuk handsocks handmade ni!! So sesiapa yang berminat tu, meh kita tengok warna handsocks yang ada dulu ye, lepas tu boleh terus order dengan akak yang bagi aku handsocks ni okay?




Amecam? banyak warna yang cantik lagi comel kan? warna candy pun adoo..so, sesiapa yang berminat boleh PM salah satu cara dibawah ya? :

PAGES: Jubah muslimah moden & gorgeous dress
SMS/ VIBER/ WHSSAP: 012-5833479  (Puan Shadayani)


p/s: akak ni gitau, handsocks diorang laku macam goreng pisang, so apa lagi?? jom tutup aurat dengan cantik sama-sama..ihiii ^___^

8 comments

17 May 2014 at 02:01

memang comel <3

17 May 2014 at 02:07

@Nur Madihah comel kan? pakai pom best =)

17 May 2014 at 02:22

KANNN, BEST HANDSOCK NI , AMAL PUN ADA DAPAT SATUUU. THENN BILAA PEGI CLASS SEMINGGU TUU ORG PAKAT TANYA BELI KAT MANAA :)

17 May 2014 at 04:19

comelnyaa...

hai awk..

nak ajak awk join give away contest di blog saya...joooom :D
http://www.adaabdullah.blogspot.com/2014/05/give-away-contest-wide-halfmoon-shawl.html

17 May 2014 at 04:23

cantik..

18 May 2014 at 01:09

cantik :)

19 May 2014 at 01:17

cantik..warna pun menarik :)

20 May 2014 at 03:09

Memang comel... Nak satu :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^