Home » » Tempat Shopping Online Best

Tempat Shopping Online Best

!Assalamualaikum!

Secara jujurnya, aku memang suka shopping. Tapi kalau pergi window shopping, aku jarang sangat nak beli, tapi kalau dari online, semua aku rasa nak beli..hehe.  Hari ni, aku nak share dengan korang tempat shopping online best yang biasa aku beli. Kenapa best?? Konfemlah sebab cantik..dan yang paling penting murah!!

Tempat shopping online best yang aku cakap ni ialah dia pages Hazanis fashion. Kenal tak blogger hazanis yang comey-comey tu? dialah pemilik pages Hazanis fashion ni. Dialah yang jadi model, dialah yang jual, dia jugak ownernya..hihihi.


Kat atas tu, fishtail yang latest aku beli dengan akak Hazanis ni. Alhamdullilah, semua baju yang aku beli dengan akak anis ni aku suke. Bajunya yang limited dan cantik..buat aku tertarikk seribu juta kali untuk beli..lagi satu, akak Hazanis baik sangat-sangat dengan kawan blogger..tu yang sayang lebeyy tu =P




Baju kat atas ni pulak, peplum dan skirt corak paisley. Baju yang labuh dan loggar ni, memang selesa betol dipakaii. Keluar jalan-jalan aku pakai baju ni, pergi kenduri kawin pun baju ni...nak cakapnya, pergi semua tempat pun sesuai. Dah tiga pasang baju yang aku beli dengan akak Hazanis..semuanya aku suke.

Jadi bagi korang yang tengah cari tempat shopping online best, Hazanis fashion jawapan yang tepat! Baju yang cantik dengan harga berpatutan, beserta service yang cepat...konfem korang akan puas hati. So, apa lagi...jom serbu pages Hazanis fashion sekarang!




p/s: bajunya cantik, service terbaik, ownernya pun baik..lalalalala (bukan bodek okay)

8 comments

2 April 2014 at 22:11

Tq nabila.hihi mna pic pkainya. Nk tgk. Nnti kak bg hrga special lg deh. :)

2 April 2014 at 22:45

@Cinta hazanis wahhh..tq kak..hehe

2 April 2014 at 22:54

ok nnt nak pg serbuuuu page ni!

2 April 2014 at 23:35

Habit yang sama ! Hehehe .

3 April 2014 at 00:38

haaa mmg menarik warna baju tu...

3 April 2014 at 03:29

tq share..jap lagi nak terjah :)

3 April 2014 at 18:38

Suka laa ngan pict. No2 tu.. hehehe

3 April 2014 at 21:28

sesuai untuk kaki shopping

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^