Home » » Sandle Jelly Glitter Murah!

Sandle Jelly Glitter Murah!

!Assalamualaikum!

Sekarang ni musimm orang pakai sandle jelly kan? Bukan orang-orangg lain aje, aku pun ada satu, patotlah ramai yang suka, selesa sangat kot bila pakai..hihi..suke sangat. Warna-warna yang memikat hati, ditambah pulak dengan tinggi sandle yang sweet-sweet aje..owhh memang perfect!!

Kalau dulu sandle jelly yang biasa-biasa aje kan? sekarang dah upgrade pulak kepada sandle jelly glitter. Makin cantik, makin cun dan yang paling best sandle jelly ni super comfortt uolls...kite tak tipu tau..tau...aihhh gedikkk kan bermula =P


Haa amecam? mengancamm kan?haha..sangat cantik tau. Suka sangat dengan design glitter ni...berape kali ntah cakap suke ni..hehe. Sebenarnya takde niat nak membebel malam-malam ni, cukuplahh cuma nak gitau yang sandle jelly ni memang superbb best.




Pilihan warna yang pelbagai seperti diatas, dan buat kita rasa nak beli semua..betol tak wahaii kawan 
perempuanku sekelian? So, sesiapa yang berkenan dengan sandle gilitter blink blink ni...boleh order seperti dibawah ya?? jom shopping!!

CARA ORDER

PM PAGES: Baju cantik dan murah (klik)


p/s: silalah order ya,owh lupa...kasut ni ada saiz dari 5 hingga 9 okay ^_^


7 comments

25 April 2014 at 10:09

lawa kasut ni

25 April 2014 at 11:15

cantik..kasut ni kalau basah dia jadi licin tak? ke anti slip?

25 April 2014 at 16:52

harga?

27 April 2014 at 00:56

Done follow awk...cantek kasut::

29 April 2014 at 00:53

Salam ukhwah..jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Segmen Nak URL Blog #3 Mialiana.com.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

29 April 2014 at 21:37

sakit tak kaki pakai ni nabila?

2 May 2014 at 01:15

@Nadia Shaira Shafii xsakit nad..lembut aje...hii

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^