Home » » Laman Alexa Dah Berubah Wajah

Laman Alexa Dah Berubah Wajah

!Assalamualaikum!

Walaupom sejak dua menjak ni aku malas benor nak taip entry serta blogwalking ke blog uools semua, tapi aku tak kan miss satu benda, iaitu cek ranking alexa blog aku kat laman Alexa.com. Sebelum ni alexa suruh update laman dia yang baru, aku buat tak tahu je...tetibe hari ni tengok-tengok dah bertukar wajah  laman alexa ni ye.



Nampak macam kelasss jekan? hihi..korang suka yang dulu or yang sekarang? bagi aku tak kisahlah yang mana pom lebih lawa, asalkan ranking aku baik. Ni laman alexa dah berubah wajah, ranking blog aku pun berubah wajah....adesss, makin baik takpe...ni makin buruk aku tengok.....T_T

Camnilah akibatnya bile malas taip entry dan malas nak blogwalking....semuanya hancuss. Kena start dari mula baliklah nampak gayanya. Tapi alhamdullilahlah, aku tengok PV aku makin baik hari demi hari...yang banyak lekat kat google...ihikkk..thanks a lot mr. google ku.


p/s: entry pendek bila mood tengahhh swinggg ni..jangan  mareee nahhh 

9 comments

10 April 2014 at 06:46

X kesah sangat pasal Alexa nie.. yg penting rank alexa makin ok dah puas hati dah.. hehe

10 April 2014 at 07:37

saya 16k hahaha

10 April 2014 at 07:41

paparan alexa kali ni dia lebih kemas. menarik..

- www.adibsite.com -

10 April 2014 at 09:35

dah berubah berminggu jugak kot..hehehe..chaiyuk² naikkan ranking alexa :)

10 April 2014 at 20:20

naniey tak pernah cuba alexa neh..tak mau sedih tgk ranking blog sendiri..haha

11 April 2014 at 04:53

alhamdulillah..pv meningkat
aah sm la lama x check alexa

13 April 2014 at 00:28

a'ah la. baru perasan. hehe

21 April 2014 at 02:31

rajiiinn cek ranking .. heheh., Zara kadang2 jaa.. =D

23 April 2014 at 14:48

Masih jauh :'(

Ikhlas,
www.profhariz.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^