Home » » Apakah Ciri-ciri Blogger Terkenal?

Apakah Ciri-ciri Blogger Terkenal?

!Assalamualaikum!

Hangittt lagi tengik sikitlah topik malam ni, bukan ape...cuma aku terfikir apakah ciri-ciri blogger yang boleh kita gelarkan dia blogger terkenal?? adakah kerana rupanya? penulisannya? keotaiiiannya? kecantikan blognya?? atau gosip peribadi yang di up olehnya sendiri??

Haa..camne? korang rasa kenapa kita gelarkan seseorang tu blogger terkenal? "Alahh semua orang cakap dia blogger terkenal, so ikut jelah".."dia blogger yang cantik dan hensem, konfemlah terkenal"..."ramai blogger kenal dia sebab dia blogger lama..terkenal lah kot dia ni'.....sebab-sebab ni ke yang korang fikir????owhhh semestinya tidak!

okay...ni blogger terkenal pilihan hati..Fatin Liyanaku..hehe


Bagi aku, ciri-ciri blogger terkenal ialah bila kita tahu ramai yang cakap dia terkenal, dan kita pergi sendiri ke blognya..baca sendiri apa yang ditulisnya...dan bila kita tengok penulisan blognya bagus sesuai dengan niche blognya, itulah blogger yang terkenal sebenarnya. Maybe tak dikenali ramai, tapi ramai pembaca setianya..yang selalu menunggu apa yang akan diupdatenya.

Tapi...tapii..tapi...nak bergosip sikitlah...ehehehe..aku tengok blogger sekarang banyak yang mencari populariti murahan..buat entri yang bukan-bukan nak up kan blog sendiri...bukan setakat blogger malah orang biasa pun ada yang camtu kan??? bak kata adik aku..nak terkenal ni senang aje..bunuh orang terus masuk paper kan???hahaha

Point penting aku nak gitau kat sini, terkenal dengan cara mana tu yang penting. Terkenal dengan cara betol or salah? Ada blogger yang tak nak terkenal pun, tapi sebab satu citer gempak pasal peribadinya, terus dia jadi terkenal...errr so jangan jeles-jeles...rezeki masing-masing..hehe..


p/s: lepas habis baca entry, mesti ramai yang terfikir camne nak jadi terkenal cepat kan? termasuklah si penaipp entry ni sekalik..kihkih

16 comments

20 April 2014 at 07:44

Menulis sbb nk sharing ;)

20 April 2014 at 08:01

penaip entri ni pn terkenal juga....

20 April 2014 at 08:39

hahaa ~ betol2 .. ~~ once dah msuk blog seseorang tuh even blom terkenal, tapi bla dah suka cara pnulisan nya, automatik kan terkenal dah pada hati readers. ## hehee ~ ^_^

20 April 2014 at 12:48

X kisah pun terkenal ke tidak. Blog snd pn lbh pd kisah keluarga. Anak2 besar blh baca.

20 April 2014 at 16:24

Blogger feberet ayu jgk fl tuh..sempoi je pnulisan dia even xberupdate pon still rajin jenguk2 bc entri lama

20 April 2014 at 17:23

Ada dua cara nak jadi terkenal. Terkenal cara baik atau terkenal dengan cara tak baik. Terkenal dengan cara tak baik tu yang mudah dan tak perlu masa yang panjang. Tapi terkenal dengan baik tu yang perlu masa panjang dan berkekalan.

21 April 2014 at 02:29

hahaha.. umpama bunuh org terus masuk newspaper.. =D perumpaan yg baguss.. muerhehe.. Zara xnak laa jadik tkenal ni.. suka mjadi follower blogger terkenal shjaa.. =)

21 April 2014 at 05:55

Senang je.. gi rampas suami/isteri org...hahahaha...

21 April 2014 at 21:31

bagi hazy, blogger yg hazy suka ialah blogger yang tulis entri yang menarik untuk dibaca =D and hazy akan baca semua entry yang dia tulis =D

21 April 2014 at 21:42

terpulang pada kehendak masing2... suka tengok fatin ni... lawa..

thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

22 April 2014 at 08:02

hi,singgah baca entry awak :)

22 April 2014 at 08:38

menulis dengan hati

23 April 2014 at 14:46

MashaAllah bila gamaknya nak jadi blogger terkenal ni. Hehehe

Ikhlas,
www.profhariz.com

24 April 2014 at 08:12

kalau nak terkenal pun biarlah dengan benda yang baik :)

24 April 2014 at 20:40

alamak..tiba2 terpikir nak jadi blogger pemes la pulak bila baca entry awak ni biela..hihihi...ala...pemes tak pemes tak penting..Janji apa yang kita cuba sampai kan tu.bermanfaat kepada semua orang.muahhh..rindu awakkk...hihi

25 April 2014 at 01:15

Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

*yang paling penting tak sombong. hehee kita suka juga Dr. FL (",)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^