Home » » Angka Yang Ditunggu

Angka Yang Ditunggu

!Assalamualaikum!
Bukan nak berbangga mahupun menunjuk, sebab aku teramat yakin yang ramai lagi blogger lain dah mencapai angka yang dituggu oleh aku sekian lame ni..hehe. Alhamdullilah, tercapai jugak angka ni di blog aku...angka apakah???




Haa angka pageviews kat atas tulah...hehe. Akhirnya sampai jugak PV sejuta..lama kot aku tunggu dan tunggu. Dulu mula-mula berblog update 3 entry sehari untuk kejar pageviews ni, tapi sekarang dua tiga hari baru ada satu entry, sebab kemalasan dan kesibukan yang melampau-lampau..hihi.

Minggu ni, nilah pertama kali aku update entry, macam aku cakap tadilah, bukan tak nak update tapi masa selalu aje tak mengizinkan. Bila ada masa pulak, aku lepaskan tension dengan main game...haa macam tu lah setiap hari bila aku banyak kerja...bloggg selalu diabaikan T_T.

Tapi..tapi...sekarang dah tak boleh nak buat-buat malas or main game...sebab aku dah pasang iklan adsense di blog aku ni haa. Baru je pasang dua tiga hari, alhamdullilah...ni semua bantuan kawan blogger aku tuuuu..so, kalau rajin-rajin tu..mohon klik iklan-iklan di blog aku ni ye, nanti aku belanja aiskrim okay?? =P

p/s: pageviews berjuta-juta tak semestinya bagus, tapi bila pageviews bertamabah..semangat berblog tu semakin bercambahhhh ^_^

16 comments

17 April 2014 at 23:13

wahhh tahniah awak ^_^ saya enam angka je awak dah tujuh angka

17 April 2014 at 23:23

@Hafezah Yusoff

terima kasih...insyaAllah nanti mnyusul lah tu =)

17 April 2014 at 23:26

wah...tahniah2...luqman pon tunggu angka macam nih jgk tp tak taulah bile nak capai tuh..huhu

17 April 2014 at 23:35

kalo dah letak adsense tuu, awasi slalu kat dashboard adsense, kot2 ade terkeluar iklan tak elok... sebab iklan yang keluar based on keyword yg dicari atau yang terakhir digunakan dlm browser tuu...

ape2 pun.. kalo dah dapat, lanje paly eskrim ;)

17 April 2014 at 23:47

tahniah!

17 April 2014 at 23:57

fuyyo....terbaik. Bab nak belanja aiskrim paling nak tau tuh...hahahaha...

18 April 2014 at 00:07

Tahniah ;D

18 April 2014 at 01:21

Congrats Biela! ada adsense takpe ye tak ganggu status nuff? :)

18 April 2014 at 01:35

@Azhafizah Md Nor dah buang dah kak...huhu...nk ltak pom boleh sbenarnya..cume xjd glttr dahlah

18 April 2014 at 02:55

tahniah saya baru 1/10 daripada sejuta huhu

18 April 2014 at 10:41

Wah2x. Tahniah awak.
Keep it up dan teruskan usaha mantapkan blog. Tiey always support you :)

19 April 2014 at 01:05

hi,singgah follow awak :)

19 April 2014 at 02:13

Tahniah akak :) Keep blogging hehee
NEW ENTRY: Bermulanya Extra Class

20 April 2014 at 12:49

Tahniah2.

21 April 2014 at 02:29

fulamak... sejutaaa tuuuu..

23 April 2014 at 14:47

Wow. Sudah sejuta. Tahniah

Ikhlas,
www.profhariz.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^