Home » » Terima Kasih Daun Keladi

Terima Kasih Daun Keladi

!Assalamualaikum!

Orang lain dah siap-siap tetapkan untuk buat sesi kaunseling keluarga, aku pulak baru terkial-kial cari klien. Camnilah, selalu je buat kerja last minit. Tanya situ, tanya sini..semua junior kos kaunseling sibuk dengan kerja masing-masing. So, memang aku terpaksa cari daripada kos lain..huhu

Cari punya cari, baru aku teringat yang klien kawan aku syahirah tu kos lain. So, aku mintak tolong klien kawan aku tu cari klien dari kos dia kat aku sebab aku memang dah buntu sangat dah nak cari sape. Alhamdullilah, klien kawan aku yang baik hati tu sudi cari klien kat aku.

Baru je suruh petang tadi, malam ni dah dapat klien. Cepat betol dia cari..hihi..so tenanglah sikit hati aku malam ni. Sekarang just kena aturkan masa untuk buat sesi pulak...4 sesi semuanya. Entry kali ni cuma nak ucapkan ribuan terima kasih kat kawan aku punya klien tu. Terima kasih daun keladi, lain kali sila tolong kami lagi ye.. =P




p/s: sorry sebab sekarang sempat update sekali sehari je kerana terlalu banyak keje T_T

5 comments

11 March 2014 at 08:08

Alhamdulillah...
Sama la kita...sibuk skang...huhu

11 March 2014 at 08:09

Alhamdulillah ada yang sudi bantu kan..ok do your work and take a rest :)

11 March 2014 at 12:06

rezeki murah gak tu, Alhamdulillah :)

12 March 2014 at 04:53

Assalamualaikum dik Nabila..best kan kalau ada sahabat dapat tolong kita...semoga sentiasa dipermudahkan dik Nabila..

24 March 2014 at 08:18

Alhamdulillah =)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^