Home » » Semalam Yang Gembira

Semalam Yang Gembira

!Assalamualaikum!

Citer ni hari ahad baru-baru ni, semalam ke?? bukan ya?hehe..dah basi dah citer baru nak update kan? tapi takpelah, sebab aku memang nak citer pasal semalam yang gembira ni sebab pada hari kejadian aku sangat-sangat gembira dengan kawan kos kaunseling aku ni haa...semuanya melebar je senyum pada hari tu..hehe

Sebenarnya hepy-hepy bergambor ni lepas sambut befday 3 kawan kiteorang iaitu atifah, syahima dan syu. Tak suprise sangat pun aku rasa, sebab diorang dah macam boleh agak T_T...tapi ape pun memang hepy sampaikan aku balik rumah pun masih senyum lagikkkk.
muke-muke befday girls...hewhew
Kami sambut kat dataran nilai tu je, aihh macam tak percaya malam tu tak ada orang sangat kat dataran. Apa lagi, dataran tu kamilah yang punyerr..ahahaha. Lepas makan kuew teow buatan aswad dan nor, ayam kepci, kek dan makanan sampingan lain...apa lagi, bergambor sakanlah..almaklum tak ada orang sangat kan, jadi tak ada istilah segan dan malulah..hehe.


Dah penat bergambar, siap sedia untuk baliklah...tapi dalam banyak-banyak gambar aku suka gambar kat bawah ni haa...sebab semua orang senyum melebar. Suka sangat-sangat! ihihii...melengkapkan lagi entry semalam yang gembira dalam hidup aku ni...^__^



p/s: hidup tak selalunya indah...tapi yang indah tetap dalam kenangan..*senyum sokmo*

9 comments

19 March 2014 at 09:08

Mesti seronok kan dapat lepak ngn member2 macam nie... ?

19 March 2014 at 11:36

seddapnya kek....jgn satu mlm je gembira..hari2 kena gembira..baru awet muda. :)

19 March 2014 at 13:12

happy befday tuk kwn2 biela :)
kenangan terindah ni :)

19 March 2014 at 14:26

happening sungguh suasananya...

19 March 2014 at 21:57

seronok kalau dapat mber yang ingat bila birthday kita :)

19 March 2014 at 23:44

Bestnya. Dah lama takde moments macam ni.

Ikhlas,
profhariz.com

20 March 2014 at 04:48

Alhamdulillah, kawan2 makin lama makin dewasa :)

24 March 2014 at 08:09

Happy bornday ntuk sahabat handai .. =)

11 April 2014 at 23:38

eeeeee

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^