Home » » Pesta Buku Besar Di The Mines

Pesta Buku Besar Di The Mines

!Assalamualaikum!

Seperti aku janjikan dua hari lepas yang aku nak citer aku pergi pesta buku kan? okay, sorry sebab baru boleh tunaikan janji pada hari ni..hii..semalam sibuk kemainn..ke sana ke mari. Buat kali pertamanya aku jejak kan kaki ke pesta buku yang besar di The Mines camni, "Big bad box sale" namanya. Macam-macam buku ada, semuanya murah dan ada buku serendah RM1!! 


Macam tak percaya, semua buku dilelong pada harga RM3. Buku besar ke, kecik ke..majoritinya RM3! ohoiii murahnya..tapi kan...tapi kan...yang banyaknya English book lah..haha..nak cari buku Melayu tu ada, tapi tak banyak T_T.

Dalam paksa rela, aku tetap ringankan tangan pilih buku walaupun ianya berbahasa English..haha..nampak tak keterpaksaan kat situ? Tapi sesiapa yang memang nak mantapkan bahasa English wajib datang sini okay?? Macam-macam buku, novel, buku masakan ada tau! Rambang mata aku pilih buku.


Mulanya aku heran jugak, kenapa pesta buku ni nama dia "Big bad box sale"?? kenapa ada nama kotak pulak kan? hurmm..takpe-takpe, malas nak tanya kawan lagi masa tu. Abis je beli buku semua, kiteorang sampai lagi satu kawasan yang banyak sangat buku dan orangnya ramai jugak berebut buku. Semua orang ada satu kotak di tangan mereka, semuanya sibuk duk pilih buku letak dalam kotak. Masa tu baru tahu kenapa pesta buku ni ada nama kotak..hahaha.

Habis dalam seratus baucer buku aku beli buku. Mula giatkan diri beli buku fixi dan lejen jugak. Tu lah cepat je baucer abis..hihi. Dari tak suke bace buku, jadi tersuka pulak dengan buku-buku keluaran diorang..kihkih..nanti aku review buku pulak ye..dadada.




p/s: owhhh lupa nak gitau, pesta buku ni habis esok tau..so yang free-free tu bolehlah pergi ke The Mines Serdang ya..mohla habiskan baucer buku..hewww

10 comments

29 March 2014 at 07:29

kt pwtc , ade pesta kasut plak..sampai esok juga

29 March 2014 at 08:03

penah usha buku2 murah time big bad wolf, masa join event blogrrr taon lepas.. kawan abis dalam 300 @@

29 March 2014 at 08:04

Guna baucer buku eah? Wah best nya ^--^

29 March 2014 at 12:18

nilai dgn the mines dekat je kan.:)

31 March 2014 at 01:21

tak berkesempatan nak pg kali ni..

1 April 2014 at 02:08

Assalamualaikum dan salam singgah petang dik...dapat beli buku dengan baucer...

1 April 2014 at 20:12

bestnya...adoi...hani intern..hem..tak lepas nak g..kalo tak msti pegi dah ni...

2 April 2014 at 06:33

Assalam.

If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

Dan..
90+ pemenang by Random.org dicari :)
Antara hadiah:
>> Buku Cerita Ahmad Ammar
>> Naked 2 Eye Shadow
>> Inner Neck Magic Berdagu
>> Inai Homemade
>> 5.11 Tactical Belt

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

(Memandangkan follower widget tak ok lagi dan ada sesetengah yang dapat follow dan ada juga yang tidak dapat follow langsung walaupun sudah menggunakan tutorial, kami bersetuju untuk menetapkan syarat follow blog ini sebagai syarat tidak wajib.Kalau dapat follow, teruskan dan kalau tak dapat follow takpe.Dimaafkan tapi dengan syarat haruslah jujur)

2 April 2014 at 22:40

Banyak ke borong mek.??hahaha

3 April 2014 at 18:37

Woaahhh.. rm3 ?????

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^