Home » » Percubaan Update Blog Guna Handphone

Percubaan Update Blog Guna Handphone

!Assalamualaikum!

Testinggggg...hehe..macam tajuk entry aku tu, sebenarnya ni percubaan pertama aku update blog guna handphone. Dah lama download aplication blogger android kat play store tu tapi baru sekarang rasa nak guna..huu.


Sebab ni pertama kali update blog guna handphone,,aku tak tahulah camne entry ni nanti..senget ke tak, okay ke tak, aku tak tahu tau. So kalau ada yang kurang tu korang paham-paham jelah ye.budak baru belajar ni..hewhew

Aku nak cuba update blog guna handphone ni bukan suka-suka tapi aku pikir lebih senang kot nak citer macam-macam bila update guna handphone ni,,bila ada modal nak citer je terus update kan??


P/s: jadi korang semua, jika entry ni dipublish dengan jayanya...sila berhati-hatilah ye..jangan muak pulak baca aku membebel setiap hari..kehkehkeh

21 comments

16 March 2014 at 17:03

Sy pun da lama x update blog kat lappy...busyy mnjang...nk pending nt langsung x tertulis..so gune.hp je...tpppp satu je prob...gambar tu haa..adehhh x reti nak setting duk atas...slalu ke bawah je..haishh

16 March 2014 at 18:16

Nabila guna fon apa?
Akak cuba dah guna samsung galaksi sii..x sedap...huhu..susah nk upload gambar..nk.taip.entry.. klu guna hp hubby akak best la..hihi

16 March 2014 at 18:35

lagi senang update pakai hp tapi susah nak edit balik..

16 March 2014 at 18:45

Ok je saya pun nak try update guna phone la xde masa nak buka pc bizy manjang..

16 March 2014 at 20:33

mama pernah cuba sekali, tapi adui.. seksa rasanya.. terkebil-kebil..

16 March 2014 at 23:49

@que nizam samelah kiteee

16 March 2014 at 23:49

@NaZiRaH @ Ezyra note 2 kak...huhu

16 March 2014 at 23:51

@:: idzwa :: stuju..ni pom kena edit balik

17 March 2014 at 00:09

as salam...

dapat baca kat sini..maknanya dah berjayalah =)

selamat berlive blogging

17 March 2014 at 02:41

Chaiyok..Lebih mudah nak update blog sekarang kan?

17 March 2014 at 03:38

wah.. ada kemajuan.. ;)

17 March 2014 at 04:02

same with me. tak ter-update langsung blog. + esaimen berlambak. tangan tak cukup nak update blog. huhu. nak try jugak update guna fon :)

17 March 2014 at 05:26

hee...sy da lama download app blogger tu kat phone...tapi sekali pun tak pernah update guna phone...da biasa guna lappy je..hee

17 March 2014 at 19:11

Update guna phone mmg guna masabsket..huhu

18 March 2014 at 03:00

untungg arrr..

huhu

18 March 2014 at 04:11

Assalamualaikum dik Nabila...pernah cuba sekali jer...tup2 gambar jer yang banyak keluar..hehe...tapi macam best juga sbb kat mana2 pun leh update entry...

18 March 2014 at 08:07

akak seyes mcm ssh bape kali cuba last2 guna yg biasa je..nk upload gambo cm lecehh jer..biela cmtu x?

18 March 2014 at 08:55

Tahniah ! Anda berjaya. hihihi

Ikhlas,
profhariz.com

18 March 2014 at 18:44

Dulu selalu update blog guna phone...

Tapi sejak iPhone kena masuk wad nie.. Tengah bersabar tunggu dia sihat baru boleh berblog dari phone macam dulu T-T

www.broframestone.com

24 March 2014 at 08:11

Blom perna cuba lg.. tp dah donlod app blog.. hehe

28 May 2014 at 09:39

oh ye? ada bnda ni..hmm baru tahu ni,ni rase nak update gne handphone jgk ni ai ai hhi

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^