Home » » Minat Kami Berbeza

Minat Kami Berbeza

!Assalamualaikum!

Minat kami berbeza? Siapakah "kami" tu??hhihi..kami tu maksud aku kat sini minat lelaki dan perempuan berbeza kan? pernah tak korang terfikir, kenapa lelaki minat kereta, gadjet, games, bola manakala perempuan pulak suka shopping, baju, beg, tengok cerita korea??? 

MINAT LELAKI
kereta sapoolah ni..hihi


MINAT PEREMPUAN


Sebenarnya kan aku pun tak tahu kenapa minat "kami" berbeza tapi kan aku lebih suka minat aku dan pasangan hidup aku nanti tu berbeza. Takdelah aku citer pasal citer korea, dia pun sama naik citer jugak..sekurang-kurangnya..bila dia citer pasal gadget aku tekun mendengar..sebab aku tak tahu sangat pasal benda-benda camtu..hihi..Allah dah buat sempurnakan?saling melengkapi gituhh.

Tapiiii kan korang, ada satu hal lah yang tak best..bila pergi shopingg kita nak usha baju lama-lama cam tak bestlah pulak...yela, kalau si lelaki tak sporting...konfem tak dilayan punyer..hehe..dan bila dia pergi kedai gadget, kita mesti bowink semacam je kan?kan? okay,, aku dah alami bile keluar dengan adik laki aku..dengan BF??hurmm..hurmm..hahaha

p/s: minat berbeza tu seronok..tapi kena pandailah kawall..janganlah overr ye uollls!

9 comments

24 March 2014 at 04:07

tapi lelaki akan jadi awesome bila perempuan minat bola

dan

perempuan akan jadi pemalas bila lelaki minat memasak hahahaha

24 March 2014 at 06:25

kena cari lelaki yang kaki shopping ler gitu. ahaaa :D

24 March 2014 at 08:07

Pbezaan tu sbnr nya mlengkapkn kkurgn masing2.. hehe

24 March 2014 at 10:18

hihih betul lah tu :P hihii

26 March 2014 at 08:55

nak cari lelaki yang minat shopping tu agak susah...tapi best apa kalau minat lain2...hee

26 March 2014 at 10:31

lelaki dan wanita memang berbezaa..huhuhu

27 March 2014 at 04:14

Amboi gimik je lebih ye. Hihihi

Ikhlas,
profhariz.com

31 March 2014 at 01:31

Beza, memang berbeza..huhu

2 April 2014 at 22:42

Kita sama tak awak?hehehe

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^