Home » » Main Masak-masak

Main Masak-masak

!Assalamualaikum!

Dari minggu lepas lagi nak update yang aku dan kawan aku main masak-masak kat rumah kawan aku iaitu syafiqah..hehe. Masak bukan sebarang masak, masa sebab ada tujuan penting...bukan sebab nak makan je...bukan sebab sebab nak belajar masak aje...tapi untuk siapkan kerja assignment kiteorang...wuhuu.

Makanan yang kitaorang buat amat simple, tapi yang penting sangat sedap okay!! tak salah kan puji masakan sendiri??ihihihi. Makanan apa? camne nak buat? nak resepi jugak??owhh sorry...tak boleh dihebohhkan lagi resepinya, sebab kiteorang mahu jual makanan ni semua nanti.,,takut pulak ade yang ciplaknye nanti kan?hahaha*kalo adelah*


Nah..korang usha-usha gambar ni dulu ye, nak makan gambar ni pun boleh..hehe..nanti bila kiteorang dah jual, baru boleh bagi resepi kat korangg yee..sangat mudah nak buatnya, pejam mata sebelah pom boleh buat..fine! hiperbola jap.. =P


p/s: nak resepi?? sabar dulu ya..insyaAllah akan bagi nanti ;)

12 comments

4 March 2014 at 03:03

bestnya main masak2... yg coklat tu nampak sedap...

4 March 2014 at 03:17

Wahwahh.. Nyummy2 !! ^^

4 March 2014 at 03:26

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Nabila...wahh sedapnya masakkan kat atas ttu terus rasa lapar pula perut akak..

4 March 2014 at 03:33

wah .. sedapnya .. mcm senang je nk buat .. hihi

4 March 2014 at 07:06

wah..sedapnyer popia pisang :)

4 March 2014 at 07:32

main masak-masak:

daun, tempurung kelapa @ korek tanah, senduk emak kat dapur hahaha :D

4 March 2014 at 07:56

Lama xmain masak2. Syok kan.hehe

5 March 2014 at 00:50

macam sedap je . tengok gambar macam senang buat , tapi bila da buat kang tak jadi . akak buatkan jela . hehe xD

5 March 2014 at 06:39

Assignment masak? Best gak: D

6 March 2014 at 00:03

ape tu? *tetibe blur*

6 March 2014 at 19:44

erkkk..
.*PERUT BERKERONCONG..
hee.:P

7 March 2014 at 01:33

macam sedap je..ni yang tak sabar nak resepi ni :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^