Home » » Kenapa Malas Sangat Ni?

Kenapa Malas Sangat Ni?

!Assalamualaikum!

Dua hari tanpa entry di blog, sunyi sepi menjalankan tugasan hariannn..owhhh hari ni baru menyesal tak sudah..adesss! Kenapa malas sangat ni? Tu lah aku kalau ada esaimen banyak sikit, mulalah blog diabaikan..sehari tak update, ianya akan berlanjutan jadi dua hari...dan aku rasa kalau tak update jugak hari ni, esokk dan hari seterusnya kemalasan akan berpangjangan...ye dak??



Semalam bertungkus lumus siapkan esaimen, hari ni reward diri pergi jalan-jalan ke pesta buku di The Mines *esok citer ye*..malam ni cari journal untuk direview lagi submit minggu depan pulakkk...memang perfect sangat hidupku sekarang...hihihi....otak semakin susuttt..tapi camne sekalipun kena siapkan untuk hantar minggu depan sebab minggu depan jugak cuti midsem bermula.

Jadi sekarang korang dah faham sikit kan kenapa aku malas update blog sejak dua menjak ni? hurmmm bukan sahaja blog, malah pages pun sama, orang tersayang juga terabaiii..apa kes??hewhew...kemalasann melampau disebabkan stress mengundang..aishhh..memang kena buat jadual..kalau tak memang teraburr..T_T


p/s: hari ni hepyy sebab boleh jalan-jalan jap, esok aku citer pasal pesta buku kat The Mines tu ye

7 comments

27 March 2014 at 17:20

jangan malas2 .. hiks :)

27 March 2014 at 19:02

kita yg spm tahun ni pun kemalasan amat melanda dalam diri ni taauuuu... hihi apa2 pun selamat bejalannn

27 March 2014 at 20:14

haha .. oke2 baru faham .. hoho ^o^

28 March 2014 at 02:39

hehe..jgn malas2 dik..

29 March 2014 at 05:31

kena merajinkan diri ni :)

31 March 2014 at 01:26

Jangan malas² ye biela :)

3 April 2014 at 18:37

Jan laa malas2.. =D

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^