Home » » Jubah Abaya Cantik dan Murah

Jubah Abaya Cantik dan Murah

!Assalamualaikum!

Ehemm ada sesiapa kat sini yang suke jubah abaya? or sekarang sedang cari jubah abaya cantik dan murah?? haa meh sini Cik Biela nak citer sikit jubah abaya cantik dan murah yang baru je cik Biela pakai masa SBB2014 minggu lepas...dan hari ni pakai lagi pergi kelas, sebab cantik sangat dan yang penting longgar dan superb selesa.

Sebagai seorang pelajar, memang aku lebih selesa berjubah ke kelas sebab sangat mudah dipakai dan nak iron pun senang. Tak payah nak iron banyak benda kan? hee..biasalah semuanya nak cepat je bila nak ke kelas. Alhamdullilah, jubah abaya yang aku dapat dari akak Leen Enterprise ni memang mempunyai ciri-ciri jubah abaya yang aku suka!!

Owhh lupa nak gitau, jubah abaya ni pre-order dan ada saiz jugak tau. Korang boleh pilih saiz apa pun yang korang nak..ada dari saiz kecik sampailah besarr..nak bagi ukuran sendiri pun boleh. So, yang badan kecik molek mahupun yang comel-comel sikit tu tak payah risau untuk order.


Kenapa aku cakap jubah abaya ni cantik dan murah?? Apa tak nya, bila pakai rasa macam princess japp..sebab cutting dia besar ke bawah..so bila ditiup angin tu, korang paham-paham jelah camne kan??hahaha..dan harga untuk jubah plain macam aku pakai kat atas tu hanya RM73 sahaja. Haa super murah kan?? kalau kat luar beratus jugak diorang cas..mahall oiiii T_T

Jangan salah faham...bukan jubah abaya warna hitam yang aku pakai je ada. Macam-macam warna lagi ada sebenarnya. Semuanya lawa-lawa dan masa nak pilih warna hari tu, hampir sejam jugak aku duk tilik kat pages akak leen ni..hihi..rambangg mata lah sebab warna yang ditawarkan pun bukan main lawa..adess.

Ishh aku rasa dah banyak aku membebel ni, jadi bagi yang berminat dengan jubah abaya ala-ala princess gituh ni, bolehlah terus ke pages FB akak Leen dibawah ni ya :



P/s: jubah ni longgar dan tak jarang tau...insyaAllah menutup aurat ^___^

18 comments

13 March 2014 at 00:13

Memang tengah mencari jubah dan tambah koleksi..heee..jubah abaya Biela cantik haritu :) nice je bile pakai kan :) Jap lagi nak terjah Fanpage tu.

13 March 2014 at 00:23

cantik..:)

13 March 2014 at 01:48

iman nk terjah.iman pon ngah crik jubah ni

13 March 2014 at 02:44

simple but nice.. bilalah agaknya naniey nak pakai jubah neh eh..keinginan dah ada..hiii

13 March 2014 at 03:14

Memang cantik nampak jubahnya. Sesuai tak ya cenonit pakai jubah ?

13 March 2014 at 05:04

@Azhafizah Md Nor jom beli kak..nanti ley pakai sme2 =)

13 March 2014 at 05:04

@Normi Nieza ciyes...jubah ni mmg cntik...xtipu ;)

13 March 2014 at 05:04

@Budak Kampung okiess..jom

13 March 2014 at 05:05

@Naniey Jemiey mehla try dear

13 March 2014 at 05:05

@Lynn Munir sape2 pun sesuai..hehe

13 March 2014 at 05:17

lawa dan murahlah..

13 March 2014 at 08:30

kena dengan orangnya...comel ..

13 March 2014 at 08:53

eh eh murahla...

14 March 2014 at 07:10

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Nabila...cantik dan sweet adik pakai Jubah tu...

16 March 2014 at 01:08

Boleh suggest untuk gadis-gadis di luar sana :)

Ikhlas,
profhariz.com

24 March 2014 at 08:15

Zara pun suka pkai jubah skang ni.. tp jubah abaya ni blm ada dlm koleksi lg.. =)

25 March 2014 at 00:01

salam cik nabilabiela ^_^ jemput singgah semua ke www.facebook.com/abayayaya ^_^
insyaAllah plain abaya hanya RM59*exclude pos :)

28 November 2014 at 05:15

Assalammualaikum,

Saya ada menjual jubah abaya bercorak sulam dan manik. RM 99 termasuk postage untuk semenanjung Malaysia. Pelbagai saiz termasuk Jumbo. Lembut dan selesa. Boleh whatsapp di 0192010844 bagi design

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^