Home » » Jom Cek Tempat Duduk SBB Esok!!

Jom Cek Tempat Duduk SBB Esok!!

!Assalamualaikum!

Huwaaaa...korang dah cek belum tempat duduk untuk Sepetang Bersama Blogger esok? aku baru je cek, dan sedikit hampa sebab tak dapat nak duduk sekali dengan geng...hihihi..tapi it's okay, sebab boleh kenal blogger lain jugak kan??? *positif-positif*


 

Okay, nak buat pengumuman sikitlah..yang aku duduk kat tepiiii sekali...no 16 tuhhh..hehe. Alhamdullilah sebab duduk depan-depan jugaklah kan? errr excited, seronok, hepy semua adalah sekarang ni. Just nak tunggu esok je lagi ni.

Dah...malas nak membebel panjang...yang belom cek tu, jom cek tempat duduk korang di SBB esok ye. Yang kenal muka aku kat atasss header tuh, tegur-tegurlah ye..aku ni muke je sombong, tapi tak pun sebenarnyaaaa....kwikwikwi


p/s: korang boleh cek kat SINI ye ^___^

10 comments

7 March 2014 at 00:01

ingatkan boleh duduk mana2 je. XD
Nanti share lah kat blog pasal event esok .. ^_^

7 March 2014 at 00:08

wahhh pergi juga.. jumpa di sana nanti

7 March 2014 at 00:30

howhhhh....ini lah SBB tu rupanya, haha baru tahu ! :D

7 March 2014 at 00:38

Kite no 15... sumpah segan

7 March 2014 at 00:54

best la..

7 March 2014 at 01:13

Dah checked..tak kenal sangat dgn blogger semeja..tak dapat pulak semeja dengan husband..huhu.see you tomorrow Biela!

7 March 2014 at 02:23

Jelous wei x dapat pegi....

7 March 2014 at 04:27

paly meja 2.. hahaha.. esok tegur paly okehhhh

7 March 2014 at 07:36

besnye koranggg nak jgkkk

8 March 2014 at 05:47

Smeja ngan uzu tuu. =)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^