Home » » Hasil Kutipan di Sepetang Bersama Blogger

Hasil Kutipan di Sepetang Bersama Blogger

!Assalamualaikum!

Walaupun ketiadaan mood yang baik, aku gagahkan jugaklah jari aku ni untuk share hasil kutipan yang aku dapat di Sepetang bersama blogger hari sabtu baru ni. Alhamdullilah, macam-macam ilmu juga aku dapat dari perkongsian blogger-blogger otai.

Amat teruja sebab ramai blogger yang aku kenal di blog mahupun di facebook yang datang pada hari tu. Tapi apa yang sedihnya, tak sempat nak tegur semua orang. Nak tegur dulu pun agak segan jugak, hanya mampu senyum jelah...T_T. Tapi apa pun terima kasih buat blogger yang sempat aku jumpa yang sudi bertukar dengan aku..thanks a lot ^__^



Pada hari tu aku agak jeles pada yang dapat hadiah cabutan bertuah, ada yang menang ipad, iphone, hosting, telekung dan macam-macam lagilah..jelessss sebab aku hanya dapat tengok..hihi..tapi apa pun tahniahlah semua ya. Dapat rasakan aura meriahnya SBB 2014 ni.

Bukan dapat kad je, aku pun dapat buku dari akak syuhada. Ciyes, akak syuhada ni peramah dan baik sangat orangnya. Dahla belanja breakfast dapat pulak buku yang super cun kat bawah ni...suke...suke...suke...=P



Alhamdullilah, aku jugak amat berterima kasih kepada akak azhafizah dan suaminya sebab sudi tumpangkan aku balik ke nilai. Kalau tak, terpaksalah aku naik KTM sorang-sorang..huhu. Terima kasih ye kak fizah yang sangat comel..hihi..*bukan bodek okay*


p/s: gambar lain?? nantilah aku citer lagi ya...banyak lagi sebenarnya nak citer..sabor-sabor =P

23 comments

10 March 2014 at 06:23

banyaknye koleksi :) sudilah datang ke blog yg tak seberapa ni :)

http://www.tinynasweet.blogspot.com/

10 March 2014 at 06:28

Assalamualaikum dan salam singgah malam dik Nabila...bestnya dapat pergi event SBB2014,dapat jumpa blogger otai dan dapat timbah ilmu selain tu dapat bertukar2 kad.....jeles akak..hehe..

10 March 2014 at 06:35

dgr kata ada jumpa ngan blogger kacak kat situ... err.. namecard kaler ijo tu haa.. :p

10 March 2014 at 06:45

Banyaknya kad. Jeles lah. Hehehe..

10 March 2014 at 07:46

kak jie dtg lewat. sokongan utk team DH

10 March 2014 at 07:49

siapa yang dapat cabutan bertuah tu memang bertuah :D

10 March 2014 at 07:54

aahhhh..malunya akak..

hehe..nice knowing you too dik.. sangat manis & sopan orangnya..
harap2 kita dapat berjumpa lagi..

10 March 2014 at 08:16

Mjls ni mmg dpt jmputan eh ke terbuka pd semua blogger?

10 March 2014 at 08:30

cunlah notebook tuh.. :)

10 March 2014 at 09:09

cerita jangan tak cerita...
biela! tak sempat nak bergambar sesama! :(

10 March 2014 at 10:00

...MAAF tak sempat nak terjah semua entry..rindu nak blogwalking..
jom singgah blog syira ..doakan untuk MH370 :)
# Puisi- MH370 Pulanglah ! #

10 March 2014 at 18:54

boleh buat koleksi... cantik notebook tu bukan sekadar warna tetapi tulisan juga sungguh bermakna...

10 March 2014 at 20:17

wah..untung la dia..:)

11 March 2014 at 01:05

blogger dah mcm kerjaya kan.

11 March 2014 at 01:17

Fuhhhhh.. lumayan hasil tgkapan biela ni.. hoho

11 March 2014 at 03:40

fuhh banyak hasil tangkapan.. best-best

11 March 2014 at 03:56

amal meja sekali dgn kak azhafizah :)

11 March 2014 at 08:13

agak jeles jugak.tapi nak buat camne bukan rezeki kita..apepun thanks tegur aritu..segan jugak nak tegur orang..asalkan senyum..heee.thanks jugak bg card :)

11 March 2014 at 08:18

sama²..dah alang² one way..sekali lah kan :) no biggie

12 March 2014 at 07:51

salam. buku tu cantik sgt design dy. klu ada masa jemput ke blog sy http://bitasweet.blogspot.com/

17 March 2014 at 06:00

kalau terserempak hari tu boleh tukar2 kad...hee

18 March 2014 at 02:32

Salam... Nabila sembunyi kat meja berape tak nampak pun. Rugi jgk hari tu tak ronda2 ke meja yg lain. Apapun memang meriah sangat2. Lain kali kita bertegur sapa jgn duk berperap kat meja je. Biar ada sporting dlm diri masing2 termasuk Gua sendiri.

18 March 2014 at 18:48

Tak nampak kad bro.. majuk sat

www.broframestone.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^