Home » » Entry Yang Ke 1000

Entry Yang Ke 1000

!Assalamualaikum!

Lalalalala..macam tak percaya, dah 1000 entry yang aku tulis kat blog aku ni dan entry kali ni adalah entry yang ke 1000. Rasanya hampir dua tahun aku berblog ni, tak sedar pulak dah banyak jugak entry yang aku taip ya??hehe

Ye..aku tahu, ramai lagi blogger yang dah taip beribu-ribu malahan ada yang berpuluh ribu entry yang dia telap tulis macam abang ben, kak mia liana, bro eyrikaz dan ramai lagi blogger otai yang selalu jadi aku punyer inspired...tapi disebabkan kemalasan dan kesibukan yang melampau, sekarang sempat tulis satu je sehari T_T.

InsyaAllah, azam baru sempena entry ke 1000 ni, jika ada masa akan ku taip entry berpuluh-puluh lemon dalam masa sehari *over sangat*..hehe. Apa pun terima kasih juga buat kawan-kawan blogger yang selalu memberi semangat kat aku ya! =P

p/s: 1000 entry dah, sekarang tengah tunggu PV 1000000 pulak...hihihi

15 comments

21 March 2014 at 21:57

mantop ! 1KK tuu pv tak lame lagi..

21 March 2014 at 22:05

banyak gilaaa. saya 400 pun tak sampai lagi, muehehe :p

21 March 2014 at 22:07

wah byknyer! mai dh 4 thun lbey baru 500++..hee

21 March 2014 at 23:44

Congrats :D

22 March 2014 at 00:13

banyak tu...tahniahh

22 March 2014 at 00:56

banyak gile. hahaha. cayalahhh (y) xD

22 March 2014 at 02:44

Wahh. Bnyaknye. Tiey baru je 300 sumtim tu pum bnyak dgan GA.huhu
Btwm good luck and keep it up ;)

22 March 2014 at 03:27

wahh.. tahniahh :D

22 March 2014 at 07:56

hee...sy yang hampir 3 tahun berblogging pun baru 979 post...tahun pertama banyak la entri hampir 700 entri setahun...tahun2 berikutnya memang drop habis da...setakat 120-200 entri je setahun...tahun 2014 ni lagi epic...da nak habis bulan Mac tapi baru 13 entri...nampak tak KEMALASAN di situ...apa2 congrats da 1k entri yang da publish dalam blog ni...semoga capai target 1 juta PV tu...

P.S - sy pun tengah target 1 juta PV...sama2 kita berusaha untuk mencapai target tu...hee :D

22 March 2014 at 08:04

Uiyo.. banyak nyer.. cikgu punya baru jer 600.. hu3..
Tahniah Nabiela..sila banyakkan lagi yer.. ;)

22 March 2014 at 09:58

manyakk nyeee..huhu

22 March 2014 at 22:54

Terbaik..kena kekalkan momentum tu..

24 March 2014 at 08:08

Haha.. bpuluh2 lemon ye. Keep it up dear.. =D

27 March 2014 at 04:15

Eh nabila,
berapa komen yang dapat? Mungkin boleh share.
Hehehe

Ikhlas,
profhariz.com

31 March 2014 at 01:33

terbaik dari Biela! keep on writing :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^