Home » » Biskut Oat Yang Sedap

Biskut Oat Yang Sedap

!Assalamualaikum!

Dah lama aku cari biskut oat yang sedap ni, minggu ni baru jumpa..hehe. Tu pun kawan aku asmida yang jumpa kat kedai runcit pulak tuh..adess. Aku tahu pasal biskut oat choco ni dari blogger jugak, dia update entry pasal biskut ni..entry dia bukan main lagi buat aku terliur sangat-sangat..haha..bila kawan aku jumpa ni rasa nak melompat pun ade.


Okay...ciyes aku cakap, biskut ni memang sedap. Mula-mula aku makan biskut ni masa kawan aku syafiqah bagi dekat kelas. Owhhh makan satu memang tak cukup...biskut ni rasa macam nestum sikit dan sangat ranggup. Makan sekali, mesti nak...nak...dan nak lagi ;)

Aku tak tahulah nak cakap ni biskut ke apa, tapi lebih kepada biskutlah kot sebab agak berkhasiatlah dengan adanya oat kan?? rasa nak membuang aje lepas makan biskut ni haa..haha..biskut ni pun taklah manis sangat..sedap-sedap je rasa dia.Yang aku tahu dari kilang dalam RM8 je sepeket ni..tapi yang aku beli ni RM11.80..almaklumlah beli kat kedai runcit. 

Jangan salah faham, bukan nak menjual or promote ke apa ni, cuma nak gitau yang aku suke sangat dengan biskut ni. Setiap hari makan pun takpe, tak jemuuulahhh...heww over!

meh makan meh..hihihi

p/s: memang payah sikit cari biskut ni, kadang-kadang kat supermarket pun takde...cuba korang intai kat kedai runcit tempat korang ye kot-kot ade ^_^

26 comments

18 March 2014 at 03:37

fes time tengok neh.. hoho

18 March 2014 at 04:00

makanan lagi..yummy ~~~

18 March 2014 at 04:08

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Nabila..wahh...nampak macam sedap jer...teringin juga nak cari nanti...hehe..

18 March 2014 at 05:16

Yang ni saya dah rasa.. memang sedap. ^_^

18 March 2014 at 06:20

nyum2..sedap tu

18 March 2014 at 06:21

saya suka kalau ada oat :D

18 March 2014 at 06:25

semua bende berkaitan dngn oats mmng sdp

18 March 2014 at 07:34

Sy dh prnh rasa. Bentuk cm ni tp brand lain . Sedapp.

18 March 2014 at 08:00

aaaaah amal pun baru perasan biskut ni harituu time kt kedai kt acaciaa :)

18 March 2014 at 08:06

oh biskut ni akak kureng biela..tp yg biskut oat lg satu utk diet punya tu sedap hehee :)

18 March 2014 at 08:55

Oat ni buat breakfast dan supper memang sesuai..

Ikhlas,
profhariz.com

18 March 2014 at 19:26

mlm tadi baru mkn..sdap..:)

18 March 2014 at 20:56

nyom nyom nyom..macam sedap jer..

19 March 2014 at 01:34

mmg sedap biskut nih...kene time petang2 dah laporr mau abis lebih 5 peket bedal..beli aritu kt member...nak tau la beli kat kedai mane ade biskut ni erk??

19 March 2014 at 06:20

Berapa paket dalam 1 plastik tu?

24 March 2014 at 08:10

Tgk pon bole rasa kerangupan kalo masuk dalam mulut ni.. nyum..nyum !

3 April 2014 at 01:58

saya ada jual :)

12 April 2014 at 02:39

Fenomena oat

12 April 2014 at 02:39

Fenomena oat

20 April 2014 at 02:27

mmg sedap nie... tgh nk cari...

24 April 2014 at 18:07

kedai runcit awak beli kat mane?

28 April 2014 at 02:18

Kite ada jual. RM 12. Borong 24pek ke atas rm10/pek. Boleh wassap 0123434591

28 April 2014 at 21:54

Saya jual .. ada yg berMinat

28 April 2014 at 21:59

Saya jual.. stock oat ni mmg susah nak dapat. Ada yang berminay boleh email.
Sabbysabrena@gmail.com or search at fb sabrena salleh n pm I. I juga jual home made chocolate cookies.

9 May 2014 at 09:46

oat snack ni dah jd famous. lonjakan dalam permintaan. pemborong pun stok smpai terus abis dalam sekelip mata.

15 May 2014 at 02:48

saya ada jual dengan harga termurah hanya rm11/sepeket, kalau borong 20peket ke atas rm10/peket..jika berminat whatsapp 0147297524, tq.

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^