Home » » Bila Dapat Hadiah Mekap

Bila Dapat Hadiah Mekap

!Assalamualaikum!

Dah hampir seminggu aku dapat hadiah ni tapi selalu je lupa nak update dalam blog..adess mintak maaf sangat-sangat buat sponsor dan penganjur..hihi. Camnilah bila kacang lupakan kulit agaknya..hahaha..sorry bangettt.

Hadiah yang aku dapat kali ni ialah naked 2 by Urban Decay dan BB cream yang agak comel bekasnya..suke sangattt. Tapi yang aku lemah bila dapat hadiah mekap ni, aku tak pakai pun kecuali BB cream dan lip balm je aku pakai...sayang kan?? Nak lukis muka tak pandai dan tak kreatiflahh pulak..wuuu


Sebenarnya, banyak sangat hadiah yang aku dapat yang aku belom guna..duk tersimpan rapi dalam loker aku tuh. Macam-macamlah ada..maskara, celak, tambah pulak dengan yang kat atas tuh...adess buat koleksi jelah gayanya.

Haaa tu je nak citernya bila aku dapat hadiah mekap, hanya mampu pandang..hihi. Kadang-kadang kalau rajin sikit main mekap-mekap dalam bilik...hahaha. Apa pun terima kasih kat pengajur iaitu pingje.org dan sponsor iaitu akak Maslina. Bukan senang nak menang camni selalu =P

p/s: jeless benor dengan girlss yang pergi SBB hari tu, semuanya cantik bermekap T_T

15 comments

12 March 2014 at 03:33

lepas ni boleh main make up² dalam bilik dulu biela..hee..congrats anyway!

12 March 2014 at 03:37

assalamualaikum sis...wahh dapat hadiah make up...tahniah sis...sama dengan ekin tak reti sangat nak pakai make up..hehe

12 March 2014 at 03:39

@Azhafizah Md Nor

hehe...yela kak..tq

12 March 2014 at 03:51

aku pun xreti pakai mekap T..T rasa diri ini tercabar bila tngk gol. mak nyah lbih menguasai bidang itu .. bhahaha

12 March 2014 at 04:11

Tahniah, bolehlah makeup comel2 bila keluar nanti.

12 March 2014 at 04:21

alahai....
nabila yang comey!

awak tak make up pun tetap comel tau!
suka tengok.. ayu je.. :)

12 March 2014 at 04:50

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Nabila...wahh bestnya dapat hadiah make up...leh lah belajar make up ni...hehe..

12 March 2014 at 06:56

kak bielaa tak make upp punn dh cunn!

12 March 2014 at 07:16

best la...boleh main make-up2...hee

12 March 2014 at 07:33

waaah bestnye!tutorial make up banyak dekat youtube try la :)

12 March 2014 at 08:15

Xpe, buat koleksi. Mane tau kot2 nanti jadi mak andam ke.hehe

12 March 2014 at 09:09

hehee...jgn lebih2 ye make up tuuu

12 March 2014 at 09:16

weeee
best nya! :)

12 March 2014 at 09:43

besnye jom main mekap2.hehe

24 March 2014 at 08:16

Wahwahhh... jom conteng2 muka.. hehe

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^