Home » » Tahniah! Pemenang Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb

Tahniah! Pemenang Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb

!Assalamualaikum!

Mula-mula sekali aku ingin ucapkan terima kasih kepada 172 orang blogger yang sudi join segmen saya nak tudung syria superb. Alhamdullilah, aku rasa sangat berpuas hati kerana dalam masa 3 hari sahaja seramai 172 orang yang join!! Alhamdullilah..okay, malas nak membebel panjang..jom kita tengok siapa yang kena kali ni ^__^



TOP REFFRAL
( Akan mendapat 2 helai tudung (Syria Adeela dan Wide Shawl) )*Warna bergantung kepada stok yang ada



1) http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-syria-superb.html
2) http://www.ainizakaria.my/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-syria-superb.html
RANDOM 1
( Akan mendapat tudung syria adeela *warna bergantung kepada stok yang ada)

48)  http://diyanawan.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-syria-superb.html
31) http://tiramisusweetsour.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-syria-superb.html
72) http://zafarah.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-syria-superb.html

RANDOM 2
( Akan mendapat Nawra Wide Shalw *corak bergantung kepada stok yang ada)

50) http://lifestorysayakatsini.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-syria-superb.html

RANDOM 3
(Akan mendapat Shawl Lace *warna bergantung kepada stok yang ada)

164) http://hadirasoul.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-syria-superb.html
68) http://nurulbalqisathirah.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-syria-superb.html


Tahniah buat semua pemenang!! dan bagi yang tak menang, jangan sedih dan aku mintak maaf banyak-banyak tau. Yang random tu semua MR.random pilih, bukan aku nah..hehe. InsyaAllah ada rezeki lagi lepas ni aku buat segmen yang best lagi ye??sekali lagi mintak maaf banyak-banyak ^___^

Bagi semua pemenang, sila bagi maklumat korang seperti dibawah kepada TUDUNG SWEET ARYAN ya.

NAMA:
ALAMAT:
NO FON:
HADIAH:


p/s: tuntut hadiah dalam masa 3 hari je ye, kalau tak hadiah korang akan burn or bagi kat pemenang lain

24 comments

25 February 2014 at 08:44

wah tahniah kepada semua :)

25 February 2014 at 08:45

yeayy dapat top referral..alhamdulillah :)

25 February 2014 at 09:01

tahniahhh ^_^

25 February 2014 at 09:36

Tahniah.. pemenang.. Tiada rezeki lagi. :)

25 February 2014 at 10:55

Alhamdulillah menang :) terima kasih akak ^.^

25 February 2014 at 14:44

andai kata kalo paly yang dapat tudung, hahaha ...


Contest SEO Muslim Niaga

25 February 2014 at 14:56

Tahniah untuk semua pemenang...

25 February 2014 at 16:00

tahniah pada pemenang :)

25 February 2014 at 16:20

assalammualaikum nabiela.. weweeee ! xmenang.. hahaha. tahniah kpd yg btuuahhh ! ^^

25 February 2014 at 17:08

tahniah all..:)

25 February 2014 at 17:50

waa syukur GA biela mendapat sambutan yg menggalakkan :D

25 February 2014 at 18:21

tahniah pemenang semua

25 February 2014 at 23:54

Alhamdulillah saya tersenarai dalam random 3 :)

26 February 2014 at 00:59

Assalamualaikum dan salam singgah rabu dik...tahniah di ucapkan kepada semua pemenang..

26 February 2014 at 04:39

Alhamdulillah.. menang random 1 :)

26 February 2014 at 05:17

tahniah kepada semua pemenang :)

26 February 2014 at 11:39

tahniah semua :)

26 February 2014 at 16:51

Tahniah

27 February 2014 at 02:05

tahniah semua :D

27 February 2014 at 04:31

tahniah pemenang...

28 February 2014 at 01:38

seriously ?

2 March 2014 at 00:47

tahniah buat para pemenang!! =)

2 March 2014 at 08:42

tahniah kpd semua y menang..tahniah jugak buat penganjur..^_^

3 March 2014 at 06:12

tahniah ada yg menang
bru nk check result ...huhu :P

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^