Home » » Tahniah! Pemenang segmen "Saya Nak Tudung Bawal"

Tahniah! Pemenang segmen "Saya Nak Tudung Bawal"

!Assalamualaikum!

Alhamdullilah, hari yang ditunggu-tunggu telah tiba. Terima kasih buat 130 orang blogger yang sudi join segmen 3 hari aku iaitu segmen "Saya Nak Tudung Bawal". Disebabkan hanya 3 orang blogger yang layak menjadi top reffral, so untuk random ada 7 orang pemenang tau!Okay, tanpa membuang masa lagi, meh tengok siapa yang kena kali ni =P




TOP REFFRAL
(Akan mendapat sehelai tudung bawal roses Airis dan sehelai tudung bawal plain)


1) http://www.ainizakaria.my/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-rose.html
2) http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/02/saya-nak-tudung-bawal-rose.html
3) http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

RANDOM 1
(Akan mendapat sehelai tudung bawal roses Airis dan sehelai tudung bawal plain)

 86) http://izzah-norlizah.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html
15) http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/01/saya-nak-tudung-bawal-roses.html

RANDOM 2
(Akan mendapat sehelai tudung bawal roses Creamy)
 
55) http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html
44) http://sukasukianiss.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html
126)  http://celotehsiayka.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html
54) http://artisarainbow.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-tudung-bawal-roses.html
38) http://acikdila.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

Tahniah buat semua pemenang!! dan bagi yang tak menang, jangan sedih dan aku mintak maaf banyak-banyak tau. Yang random tu semua MR.random pilih, bukan aku nah..hehe. InsyaAllah ada rezeki lagi lepas ni aku buat segmen yang best lagi ye??sekali lagi mintak maaf banyak-banyak ^___^

Bagi semua pemenang, sila bagi maklumat korang seperti dibawah kepada CIK LYEEN ya.

NAMA:
ALAMAT:
NO FON:
HADIAH:

P/S: tuntut hadiah dalam masa 3 hari je ye, kalau tak hadiah korang akan burn or bagi kat pemenang lain =P

27 comments

3 February 2014 at 00:51

Alhamdulillah. Jadi top referral ^_^

3 February 2014 at 00:58

@Nur Madihahtahniah ye =)

3 February 2014 at 01:00

tahniah pemenang.

3 February 2014 at 01:01

Tahniah pada semua pemenang. Moga penganjur dan sponsor murah rezeki. ^___^

3 February 2014 at 01:02

Tahniah kepada pemenang.. :)

3 February 2014 at 01:03

Ala, tak menang pun. Tahniah pemenang ;)

3 February 2014 at 01:03

@nabila bielaterima kasih akak :)

3 February 2014 at 01:10

Yeay, alhamdulillah menang. first time join GA ni..hihihi..
thanks :)

3 February 2014 at 01:10

tahniah kepada pemenang ;)

3 February 2014 at 01:20

alamak... mr random tak pilih pulak :D
Tahiniah kepada pemenang... kalian sungguh bertuah!!

3 February 2014 at 01:26

alhamdulilah dPt jugak satu terima kasih penganjur dan sponser2 :)

3 February 2014 at 01:26

alhamdulillah..terima kasih tuan blog n sponsor...rezeki tahun nie

3 February 2014 at 01:31

weweeee ! tumpng gmbira buat mereka yg bjaya.. ^^

3 February 2014 at 01:32

wahhh! thanks!!

3 February 2014 at 01:45

tahniah yg menang ^^

3 February 2014 at 01:56

Tahniah semuanya :)

3 February 2014 at 02:02

tahniah buat semua pemenang
Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah bertuah. Jom meriahkan bersama! Jemput join :)

3 February 2014 at 02:22

tak apalah, tak ada rezeki dekat segmen ini, tahniah buat pemenang! :)

3 February 2014 at 03:11

Salam singgah di sini...tahniah di ucapkan kepada yang menang...

3 February 2014 at 03:12

@Nur Madihah tahniah Nur...

3 February 2014 at 04:10

tahniahhhh ^_^

3 February 2014 at 05:00

Alhamdulillah dpt bawal creamy :) thanks sponsor and kak nabiela ..

3 February 2014 at 05:16

wahhhh... tahniah pada semua pemenang...

3 February 2014 at 05:31

takda rezeki.. huhu..tahniah kepada pemenang..

3 February 2014 at 07:30

alah...x dak rezeki nak menang...tp tahn iah kepada pemenang,... :D

3 February 2014 at 08:42

Al-Hamdulillah,mng.Tengs Nabiela dn mr.Random.sy da bg details sy kt cik Lyeen so suh dia check inbox fb nya... :)

4 February 2014 at 01:04

Tahniah =D

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^