Home » » Siapa Nak Kasut Ni?

Siapa Nak Kasut Ni?

!Assalamualaikum!

Okay, entry ni sedikit sedey...mungkin bagi akulah..hehe. Sebenarnya camni, aku dapat voucher dari Zalora RM100...diorang just suruh aku copy paste entry yang diorang bagi dalam blog. So, aku buatlah apa yang diorang suruh...dan dapatlah aku shoping kat zalora tuh.

Aku baru je order dalam 3 hari lepas, barang aku dah sampai dah semalam. Memang cepat giler sampai, tapi part yang paling sedey..bila aku bukak je barang aku beli..alahaiii tinggi pulak aihh kasut ni. Tengok dalam gambar okay-okay je...adesss..memang sedey.

Kasut ni semuanya okay, tapi tu lah..sebab tinggi kan, takut pulak nak pakai. Nanti ade pulak yang masuk hospital sebab terpleokk..hehe. So dengan berbesar hati, ada tak sesiapa nak kasut kat bawah ni?? kalau ada nanti malam aku buat segmen sikitlah. Tak payah buat entry pun, just buat apa yang aku suruh..dan tinggalkan link blog kat komen.





Wuhuu...kasut ni memang cantik tau! Tapi aku pakai size 5 or 6...jadi spesis kaki kecik macam aku memang muatlah..hahaha. Kasut ni jenama Le Sandee okay...huhu..RM70 camtu...so siapa nak?? kalau ramai malam or esok aku buat mini segmen. Kalau tak ada, aku simpan jelah buat koleksi..hihi.


p/s: ni lah akibatnye beli kasut..kalo beli baju or beg okay sikit kan??wuhuuuuu T_T

16 comments

13 February 2014 at 03:24

waaah cantik..buatlah segmen :)

13 February 2014 at 03:37

wahh cantiknya. kasut tu tinggi berapa inci ? hehehe

13 February 2014 at 03:44

Assalamualaikum dik...cantik kasut tu...warna pun akak suka..pink..hehe..

13 February 2014 at 03:55

cantik2.. blh buat segmen tu.. ada rezeki,kot2 blh dpt ni

13 February 2014 at 04:18

cntik.. nk la..heheh :)

13 February 2014 at 04:20

please buat segmen

13 February 2014 at 05:38

Wah..cantiknya

13 February 2014 at 05:44

Wana fevret tuu,. aaaa. lawanyaaa!

13 February 2014 at 08:02

cantik la.. saiz brapa ni???

13 February 2014 at 08:05

nakk. hehe.

13 February 2014 at 08:27

Okey, muat dah saiz kasut kita ni ha.. Leh pakai gi first praktikal ni kalau dapat.. Hehe.. :D

13 February 2014 at 09:17

Nak nak ... Huhuhuhu :D

13 February 2014 at 19:37

cntk la,,,owg pendek cm kak Izzah ne mmg ssuaila pkai kst tbl2 cm ne...nmpk tggi skit :)

14 February 2014 at 00:38

Cantik. Nak! Tak payah buat segmen, bagi kat Sheera je. Hihihi

15 February 2014 at 01:25

wohaa..cantik2..comel2..^_^

15 February 2014 at 02:03

wahh pink..comel.meh pass kat fiza..hhihi

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^