Home » » Selamat Datang Semester 6

Selamat Datang Semester 6

!Assalamualaikum!

Ohoii..pejam celik dah nak masuk semester 6 minggu depan. Alhamdullilah, baru je register untuk semester depan. Result semester ni?? alhamdullilah naik walaupun apa yang dihajatkan semester lepas tak tercapai..uhuu..dah usaha, dah tawakal..bila dapat result haruslah kena redha bukan??


Macam biasalah, setiap semester bila nak cek result berdebor bukan main...tu lah hari ni senyap je blog ni haa..sebab cek result siang tadi..hihi. Walau apa pun, semester depan mesti buat lebih baik dari semester lepas. Tak boleh sedih-sedih, kecewa jangan sekali..usaha, doa dan tawakal. Semester 6 lebih mencabar subjeknye. Seram jugak tengok masa daftar tadi...heww


Tahniah aku ucapkan pada kawan-kawan yang berjaya untuk semester lepas, dan selamat datang semester 6. Semester ni tak boleh nak main-main dah, nak pra-praktikal dah oiii..hihi..semoga semester ni lebih hepy..lebih gempak..lebih poyo dengan korang semua ya!!


p/s: Maybe Allah belum bagi apa yang kita nak, tapi Allah dah bagi apa yang kita perlu..so smile okay!! ^___^

17 comments

12 February 2014 at 05:26

selamat belajar untul semester baru..gud luck :)

12 February 2014 at 05:26

all the best :P

12 February 2014 at 05:32

Goodluck kak :D

12 February 2014 at 05:52

selamat menjalani semester baru

12 February 2014 at 05:59

best tak masuk U/Kolej ni?

12 February 2014 at 07:00

tahniaaah kak bielaa! jomm tambah usaha untuk sem depann.

btw, subjek keusahawana n metodologi samaa :)

12 February 2014 at 07:37

All the best buat Wan Nabila... I wish u luck untuk semester baru nie.. :)

12 February 2014 at 14:14

gud luk!

12 February 2014 at 14:48

nice blog,
salam kenal karimunjawa jepara

12 February 2014 at 17:28

All the best :D

12 February 2014 at 19:24

semoga semua urusan pembelajaran dipermudahkan ya nabila..

12 February 2014 at 20:47

selamat masuk ke sem baru..semoga berjaya! new sem new challenge.. Hope u can do it.!=). Chaiyokkx3!! ^_^

12 February 2014 at 21:58

good lluck and all the best~

26 June 2014 at 22:44

semoga semuanya lancar dengan semua harapan yang baik dan hasil yang baik juga ^_^
visit my blog Wisata Karimunjawa

7 September 2014 at 20:37

sukses selalu buat adminnya, salam, Ingin Liburan Ke Karimunjawa mengikuti paket wisata karimunjawa

2 January 2015 at 07:40

Salam kenal, blognya bagus.
Slutena | Tutorial Blogger

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^