Home » » Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com

Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12 Februari 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...


24 comments

11 February 2014 at 20:32

kita pun join juga..hehe...jmp kt sbb ea :p

11 February 2014 at 21:00

good luck nabila :)

Contest SEO Muslim Niaga

11 February 2014 at 21:10

wah.. simple mimple ! kejap lg zara join. nak bw dluu.. ^^

11 February 2014 at 23:35

selamat bersegmen

11 February 2014 at 23:54

Datang dari segmen sama..
http://www.kisahsidairy.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html
good luck and happy blogging ye..

12 February 2014 at 00:20

Assalamualaikum...
Salam Ukhwah Fillah ..
Support Dari Segmen Yang Sama
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

12 February 2014 at 00:38

done follow
dr segment yang sama

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

12 February 2014 at 02:14

CN singgah dari segmen yang sama ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

12 February 2014 at 03:06

Selamat bersegmen dan gud luck Sis..

12 February 2014 at 03:08

datang singgah dari segmen yang sama.
semoga berjaya.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

12 February 2014 at 03:30

wah macam best aje segmen ni hehe

12 February 2014 at 09:47

Salam, Nad singgah dari segmen yg sama .Link sini :) All the best^^

12 February 2014 at 17:05

singgah sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

12 February 2014 at 20:48

All the best! =)

13 February 2014 at 03:42

Assalamualaikum dan salam singgah sini dari segmen yang sama...semoga berjaya..

http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

14 February 2014 at 07:16

good lick nabila...

14 February 2014 at 12:04

Mialiana rajin betul buat segmen ... :) saya dulu rajin la .. skang dok join kontes ... nak menang adiah .. macam contest SEO Muslim Niaga ni ...

Muslim Niaga Dropship Produk Islamik

15 February 2014 at 22:02

Salam... Terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com.

Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

Semoga berjaya (^_^)

17 February 2014 at 19:23

Saya datang dari planet yang sama, dan ditugaskan untuk mengawal kawasan disini. Hihi, http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Yang baik hati - Shasha Lopez

21 February 2014 at 00:30

salam..ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ade buat segmen juga..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

27 February 2014 at 00:00

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Eraz datang dari Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com..

http://www.erazfadli.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

27 February 2014 at 00:01

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama....gud luck...:)

27 February 2014 at 00:43

Datang BW kesini dari segmen yg sama, salam ukwah, salam perkenalan dari saya..
http://thescreammer.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

27 February 2014 at 01:09

Salam Ziarah dari segmen yang sama
Semoga berjaya :-)

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^