Home » » Ramai Yang Tanya Bila Nak Kawin

Ramai Yang Tanya Bila Nak Kawin

!Assalamualaikum!

Ehemm..macam suspen je tajuk kali ni kan?hehe...tak suspen sangat pun, bukan ramai yang tanya bila aku nak kawin tapi ramai blogger yang tanya siapa yang edit blog aku ni? owhh sebenarnya dah banyak kali aku jawab dalam entry aku sebelum ni..siapa yang ada terbaca tahulah..tapi bagi yang tak tahu, tak apa..meh aku bagitau sekali lagi....hihi



Haa entry kali ni kiranya menjawab soalan adik Atiqah ni dan pada blogger-blogger yang belom tahu, sebenarnya aku ni tak pandai sangat pun edit blog ni. Dari background blog...sidebar dan header semuanya orang yang berbeza editkan blog aku ni. Nak tahu siapakah pakar pengedit blog ni?? korang boleh baca entry aku kat SINI ye...senarai blogger awesome editkan blog aku ni.

Harap-harap..entry kali ni dapat menjawab pertanyaan adik Atiqah ye. Kalau nak tempah edit blog, boleh terus tempah dengan mereka ya ^_____^


p/s: maaf...entry ni bukan ramai yang tanya bila nak kawin ye..hehe..lambat lagi aku nak kawin lah ^_*

24 comments

6 February 2014 at 20:38

lor.. cepat2 tittew buka entri nih.. hahaha

6 February 2014 at 20:39

@Palyowhhh kamu terkena...hahaha

6 February 2014 at 20:42

lain tajuk lain isi..hehe

6 February 2014 at 20:44

hahah baru nak tanya soalan yang sama .. terkena

6 February 2014 at 20:45

@sYiRa LoKMaN hihi..sorry syira

6 February 2014 at 20:45

@Ieka Farhana tye je...insyaAllah akan jawab =P

6 February 2014 at 20:55

kahwin dengan saya je la...hehe...xde la, gurau je.......

6 February 2014 at 21:10

pandai buat saspen jugak nabila ni ek.. hoho

6 February 2014 at 21:13

haha..tapi orang selalu tanya bila Ayesha nak kawin..pening kepala nak jawab..hehe

6 February 2014 at 22:12

so..bile nk kawin..?hehe..

entry xmenjwb soalan post title..=) .. btw, suka tgok header blog ni..cantik! Awesome! ^_^

6 February 2014 at 22:14

@Zara Nurhaidah tektik barulah zara...heww

6 February 2014 at 22:14

@YaNg AyEsHa ckp je...smpai masenye nti kawenglah...haha

6 February 2014 at 22:15

@Ai Syah insyaAllah dua tahun lg..mybe??hehe..thanks

6 February 2014 at 23:39

saspen je.. haha

6 February 2014 at 23:57

ingtkn rmi owg tnya Nabiela nk kawen... so,kta nk taw jg la jwpn cik Nabiela ne.Law btl pn da nk kawen,sound2 taw :)

7 February 2014 at 00:11

sampai seru nanti kahwin la kan..hehe. Suka warna blog sebab favourite colour puteri :)

7 February 2014 at 00:17

ooo..rupanya lari dari topik ni hehe

7 February 2014 at 00:45

tipah tertipu.. Hahaha.. Eksited nak tau sekali lain isi daa

7 February 2014 at 01:13

owh..ingatkan betul2 orang tanya nak kawin ke??baru ingat nak bagi contoh2 jawapan..hahaha

Regards,
-Strider-

7 February 2014 at 02:52

InshaAllah akan sampai masanya nanti kan :)

7 February 2014 at 05:11

blog akk pon org yg editkan... kalau sendiri buat tataula jadi apa...heee

7 February 2014 at 05:12

huhuhuhu..lain pulk ceritnya.,,,

7 February 2014 at 12:24

Dengan pantas sekali jari ku click entry kak nabiela ni. Sekali bace umphh..edit blog rupe nye. Ingat kak nak kawin. Ku tertipu ><'

12 February 2014 at 03:09

Tajuk entri bikin suspen lah sis...tapi soalan tu memang kadang ada orang tanya kat kita jgk...huhu..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^