Home » » Jalan-jalan Tengok Baju Kawin

Jalan-jalan Tengok Baju Kawin

!Assalamualaikum!

Aku tak tahulah, sejak dua menjak ni kenapalah banyak sangat pasal kawin dalam hidup aku. Kawan aku kawin...jiran kawin...sepupu kawin dan hari ni tiba-tiba adik aku ajak pergi tengok baju kawin!! adesss...betol-betol mengujilah..hehe

Sebenarnya ada pameran baju, pelamin dan macam-macam lagi pasal kawin ni kat TTC di Kuala Terengganu ni. Aku tak tahulah kenapa adik aku suka tengok benda-benda camni, kalau aku malas sikit sebab takut terjeless dengan pasangan yang nak kawin tu...wuuu T_T

Dah..malas nak membebel di malam hari ni..meh tengok-tengok baju dan pelamin kawin yang comel-comel ni ye...hihi


macam-macam jenis ade..semuanya lawa!
dan yang ni..baju kawin yang paling aku sukelah =P
pelamin simpe tapi nice sangat
tempahan kek kawin pun ade ye

Dah penat jalan-jalan tengok baju kawin yang super cun tu, pergi makan pulaklah. Lapar kot...dan part yang best...adik aku belanja..haha..walaupun belanja sikit je..tapi alhamdullilah..jimat duit aku..hihi..*kadang-kadang buli adik apa salahnya kan?hahaha*...aku kan kakak =P



p/s: so, yang nak kawin tu..jangan lupa singgah TTC ni...masa pameran camnilah murah-murah harganya...hihi

6 comments

8 February 2014 at 06:09

cantik-cantik belaka.

8 February 2014 at 06:10

Assalamualaikum dan salam singgah malam...cantik-cantik baju kahwin tu,pelamin pun simple..tapi macam sedap jer makan KFC tu...hehe..

8 February 2014 at 06:39

comel..suka !

8 February 2014 at 06:53

baju yg akak suka tu memang lawa!! dah ada teman istimewa ke? Heheh XD

8 February 2014 at 19:25

Saya suka yg kaler turqois tu. Tapi waktu saya kawen, kaler purple gak yg saya pilih. Hehe.

9 February 2014 at 07:42

nanti kahwin fae nak soft color theme hehehehhe

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^