Home » » Hutan Batu Yang Menakjubkan di China

Hutan Batu Yang Menakjubkan di China

!Assalamualaikum!

Hari tu, aku adalah berbual-bual dengan emak saudara aku. Dia citer, yang kawan dia pergi China, tapi pergi ke tempat yang jarang sangat orang Malaysia pergi sana. Aku tanyalah, tempat apa kan?? Emak saudara aku cakap, tempat tu namanya Hutan Batu. Wahh...excited aku dengar mak saudara aku citer.

Emak sudara aku citer, hutan batu di China ni sangat menakjubkan sebab biasanya kat hutan ada pokok-pokok kan?tapi kat hutan batu ni, semuanya batu ada sikit je pokoknya. Aku yang dengar ni memang nak tengok sangatlah hutan batu di China ni, terus aku google...dan dapat jugak aku tengok hutan batu yang menakjubkan di China ni..huhu









Subhanallah unik kan? insyaAllah, kalau ada rezeki nanti bolehlah pergi tempat pelik-pelik camni..hehe. Emak saudara aku cakap, kat China banyak sangat tempat unik-unik...owhhh bestnya kalau dapat pergi sini...mesti rasa nak pengsan sebab telalu teruja...wuwu

sumber gambar


p/s: kalau pergi dengan agen memang tak sampai tempat camni, mesti diorang bawak ke tempat shopping ajeee...kan?huu

7 comments

4 February 2014 at 21:13

menakjubkan

4 February 2014 at 21:13

waa hutan batuu !!
Subahannalllah ...

menarik3...

4 February 2014 at 21:36

ciptaan Allah menakjubkan...fuhhh...

4 February 2014 at 21:54

hutan batu ni kat mana ? macam menarik hehe

4 February 2014 at 21:58

Memang lawa. Macam site orang Cina dulu2 shoot kan. Suka sangat tempat camni :)
Nice info Cik Biela :)

5 February 2014 at 01:41

nice nyerr...rase mcm nk duduk kat atas puncak tu..ehehe..=)

5 February 2014 at 06:10

kat China juga ada jambatan batu. memang menyeramkan

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^