Home » » Guna Bio Oil Untuk Kulit Kering

Guna Bio Oil Untuk Kulit Kering

!Assaamualaikum!

Siapa cakap Bio Oil hanya untuk hilangkan parut?? owhh anda salah, Bio Oil ni banyak kegunaannya tau, untuk kulit kering pun boleh. Musim panas macam sekarang ni, memang kena ada ubat sikit nak pulihkan kulit kering aku ni haa..hehe*ubat pun ubatlah*



Sebenarnya tak merangcang pun nak beli Bio Oil ni, tapi masa pergi Watson untuk beli Simply Siti aku yang dah abis tu, terasa nak beli Bio Oil jugak dekat kotak dia ada tulis boleh ubatkan kulit kering jugak. Kulit muka aku ni tak adalah kering sangat, tapi rasa tak selesa jugaklah kan sebab bila bedak sikit nampak gelupas halusnya tu.

Musim panas camni memang kena banyak minum air tapi nak wat camne, aku ni susah benor nak minum air masak. So, beli jelah Bio Oil ni untuk lembabkan kulit balik. Alhamdullilah baru je guna dalam dua hari, kulit dah tak kering lagi. Memang terbaiklah Bio Oil ni.

Opps, jangan salah faham..Bio Oil ni bukan hanya boleh sapu di badan tapi di muka pun boleh. Sebab ni pertama kali aku beli Bio Oil, so aku aku pun baru tahu minyak ni leh sapu kat muke..ihihihi.


p/s: bagi yang kulit kering, bolehlah try Bio Oil ni ye ^__^

12 comments

22 February 2014 at 22:56

berapa rm ni?

22 February 2014 at 23:04

@nana kimie yang saya beli ni dalam rm27 camtu...yg botol plg kecik =)

22 February 2014 at 23:25

Akak guna bio oil...tp ikut mood rajin..tu yg satu botol kecil thn smpi skang..hihi

23 February 2014 at 00:54

Hilangkan parut boleh ke? Jemput support first segmen ain

http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

23 February 2014 at 01:30

kadang kadang guna juga bio-oil . bila ada masalah kulit . hee

23 February 2014 at 04:35

@NaZiRaH @ Ezyra ni mesti guna sket2 je ni...hee

23 February 2014 at 04:35

@ain syafieqa boleh =)

23 February 2014 at 05:32

boleh sapu kat muka eh?? nak beli la cam ni....parut jerawat tak nak hilang...huhu

24 February 2014 at 01:23

haah boleh je kat muke~ huhuhu :)
www.nadiasecreto.com

yup yup saya guna n juga. berbaloi kalau beli yang besar terus.. tahan lama. guna pun 2 kali sehari selama 3 bulan. insyaallah baik.

http://iluvtour.com jemput singgah

25 February 2014 at 03:17

Assalamualaikum dik Nabila...macam nak beli jgk...tapi belum penah jumpa lagi kat kedai mana ada di jual di sandakan ni..

27 February 2014 at 00:14

Seriously ??? Zara xpena gunaa ni.. tp mgkin bmanfaat ntuuk mama..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^