Home » » Dapat Sponsor Tudung Syria Yang Cantik

Dapat Sponsor Tudung Syria Yang Cantik

!Assalamualaikum!

Wahh pagi-pagi ni aku taip entry, macam pelik je kan?? tu lah, sebab terlalu excited nak share dengan korang yang aku dapat sponsor tudung syria yang cantik. Alhamdullilah, rezeki di pagi hari agaknya. Ada sorang akak yang comel ni nak sponsor tudung syria Adeela yang dia jahit sendiri. Sponsor untuk apa? Untuk aku buat segmen macam biasalah..hehe.

Tudung Syria Adeela yang dijahit sangat cantik sebab bila pakai nampak macam kita pakai shawl padahal sarung je pun..hihi. Dahla tudung ni cantik, senang dipakai lagi..apa lagi yang korang nak??hehe..meh cuci mata tengok tudung Syria ni jap ye.


Ehemm cantik kan?? tudung tudung ni dijahit kemas dan dapat inner free jugak..so, nak pakai sarung je terus jadi princess...hehe. Banyak lagi warna lain sebenarnya, semuanya cantik. InsyaAllah kalau tak ada apa-apa, malam ni aku akan buat segmen tudung syria Adeela ni. Akak ni sponsor 7 tudung syria dan 3 wide shawl. Alhamdullilah, moga akak ni terus dimurahkan rezeki.

siap ade ribbon kecik kat bahagian bahu tudung ni..comey kan?

Berminat sangat dengan tudung Syria super comel ni ye?? boleh terus usha-usha or like terus pages akak ni kat bawah ye...persediaan awal..malam ni join je terus..hihi

FB PAGES: TUDUNG SWEET ARYAN (KLIK)

P/S: malam ni lepas isyak terus datang blog ni join segmen tudung syria ni okay?? ;)

12 comments

21 February 2014 at 19:45

wahhhh bestnyaaaa... nak..nak :D

21 February 2014 at 19:50

cantik sgt tudung ni akak . kena join ni hehe

21 February 2014 at 19:55

@Nadhirah Afiqah malam ni ye..sabor2..hehe

21 February 2014 at 19:55

@nor ainza mmg cantik =)

21 February 2014 at 20:04

wah, besntya! ^_^

21 February 2014 at 20:50

wah. tak sabar nak join ! hahahaa

21 February 2014 at 21:27

wah..memang cantik..untung siapadapat.hihi

21 February 2014 at 21:34

boleh doh or wat pakai g #sbb2014 haha.

21 February 2014 at 22:14

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Nabila...cantiknya tudung tu...InsyAllah malam ni nak join...Akak dah Like FB Pages Tudung Sweet Aryan.

21 February 2014 at 23:37

cantiknya tudung tuuuu :D

22 February 2014 at 00:00

nak juga..;-) cantik..

22 February 2014 at 08:11

tudung nie cntik...tp boleh ke saya join...saya x de fb

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^