Home » » Casing Handphone Super Comel

Casing Handphone Super Comel

!Assalamualaikum!

Ingat tak semalam yang aku citer aku pergi tengok baju kawin dengan adik aku tu? haa..alang-alang pergi TTC tu, kiteorang pergilah Giant sekali. Sajelah jalan-jalan kan, alik-alik tersinggah pulak kedai yang jual casing handphone. 

Tangan aku bukan boleh duk diam tengok benda yang comel. Banyak jugak casing hanphone yang comel, aishh...duk belek-belek berkenanlah pulak dengan casing handphone super comel ni. Nak cari warna gelap sikit, tapi dah habis..tinggal warna pink lembut ni je..hambekk jelah..dah tak tahan comel sangat..hahaha


tak boleh larikk dari warna pink..hihi


Sebelum ni ade jugak survey casing handphone comel kat google dan facebook tapi harganya mahal sangat T_T. Baik beli je yang ka kedai kan? jimat dah harga postage kat situ. Casing aku beli ni pun tak sampai RM20 pun dan siap boleh nego lagi dengan apek kedai tu..hihi.


p/s: Hello kitty pom hello kitty lah...janji comel dan sedap sikit mata aku pandang...heww

15 comments

9 February 2014 at 06:50

Betul. Mcm Siot je online hahah mahal gila kadang Sampai 60rm hahah wah dekat manaaa hm nak gak hihihi

9 February 2014 at 07:12

beli brg comel pun boleh bagi semangat kan.hehe

9 February 2014 at 07:16

Comey sgt...jeles dgn kecomelannya dan jeles jugak dgn harganya!!!

9 February 2014 at 07:34

agree... mmg super cute...

9 February 2014 at 07:51

comel ! sukaaaanyaaa...nakkkk ^_^

9 February 2014 at 08:13

@Akeyla Azmi tu lah malas beli on9..hehe

9 February 2014 at 08:13

@ain syafieqa betol!! rase hepy je memanjang

9 February 2014 at 08:14

@NaZiRaH @ Ezyra jgn jles2 kak..suh cik abg beli..hihi

9 February 2014 at 08:14

@msredcheesecake thanks ^_^

9 February 2014 at 08:15

@sYiRa LoKMaN ambeklah.. =P

9 February 2014 at 08:24

dah lama juga tak tukar baju semakphone ni biela... he he he....

9 February 2014 at 21:38

Wahhh comelnya !
Hello kitty dan pink gitu ! Heheh :D

9 February 2014 at 22:18

Cutenya hello kitty

10 February 2014 at 15:52

hehe..comel je pakai casing hello kitty . =)

12 February 2014 at 05:35

Comelnya :D mmg byk faedah bli kat kedai sbab jimat mcm2 tp klau jnis telefon yg susah nak cri casing mmg tpksa jugak beli online ..waa sakit jiwa kdg2 ..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^