Home » » Budak Kuat Komen Di Blog Aku

Budak Kuat Komen Di Blog Aku

!Assalamualaikum!

Dah lama sangat aku rasa aku tak pasang widget top commentor di blog..huu. Disebabkan sekarang aku agak busy, so aku pasang balik widget ni supaya senang aku pergi komen kat blog korang yang suka komen di blog aku ni..hehe..so, barulah adil kan?



Kat atas tu ialah "budak kuat komen" di blog aku buat masa sekarang. Terima kasih banyak-banyak dan aku mintak maaf sebab kadang-kadang tak sempat nak balas komen korang balik. Apa pun, untuk menghargai top commentor ni mulai bulan depan, insyaAllah 5 orang top commentor pada setiap bulan akan aku review di dalam blog aku ni.

Bila kita busy, masa pun tak banyak nak blogwalking..dengan cara camni jelah aku rasa dapat kita hargai balik mereka yang kuat komen ni kan??hihi..sekali lagi terima kasih.


p/s: 5 top commentor di blog aku akan direview pada setiap bulan, so jomlah balas-balas komen...hewhew *paksa orang pulak kan?* hahaha

15 comments

28 February 2014 at 00:18

5 je? kalau ada yg ke enam tu sayalah.. :)

28 February 2014 at 00:18

salam , wah untungnye .. BTW nice blog.. blogwalking kat sini, ade mase singgah lah blog saye ye.. hihi =D

28 February 2014 at 00:39

aik ?? ada pulak nama Zara kat situuu.. muahahaha.. ^^ thnks nabila.

28 February 2014 at 00:59

nanti akak nak kuat komen jugaklah kat sini...he he he...

28 February 2014 at 01:38

Assalamualaikum dan salam singgah di petang Jumaat dik Nabila...wahhh...nama akak ada dalam senarai tu..sukanyerrr akak dapatlah blog akak di review oleh adik...terima kasih yang tak terhingga dekat adik Nabila...

28 February 2014 at 03:36

bw sini. semuanya 20 kecuali tuan blog ni sendiri. ^_^

28 February 2014 at 06:24

Eh? Hehe

28 February 2014 at 06:25

waaaaaa tahniaaaaaaah semuaa

28 February 2014 at 14:28

bukan senang nak jadi budak kuat komen..

p/s : Jom Sokong Muslim Niaga

28 February 2014 at 15:12

tahniahhh akak2 top commentor. XD

28 February 2014 at 22:09

best nye dapat berbalas komen dengan akak nabila

1 March 2014 at 23:38

5 ke? bukan 4? hehee.. atas tu kan owner blog.. Tahniah2.. dorang memang kaki komen :)

2 March 2014 at 00:44

menghadapi kekangan masa untuk membebel di blog apatah lagi mengomen.. huhuhu.. tahniah buat mereka..

2 March 2014 at 08:22

sy pun nak pasang la widget top commentor ni kat blog..jap sy cri tuto..hehe..=)

6 March 2014 at 00:02

Pasni Kak Lya Pon Nak KOMEN Jugak hehehhee..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^