Home » » Budak Baru Belajar

Budak Baru Belajar

!Assalamualaikum!

Alhamdullilah, semenjak aku ada handphone baru ni...barulah boleh buat instagram...err memang budak baru belajar. Semuanya tak reti, semuanya tak tahu...huhu..kawan-kawan dari dulu suruh beli handphone lain, aku tunggu dan tunggu...tapi alhamdullilah sekarang dah beli dah dan...dan...dah ada instagramm..hehe

Banyak jugak aku kena belajar handphone baru ni...al-maklum dulu guna HTC yang kecik je, sekarang dapat yang besar sikit, rasa janggal sikitlah...adik aku pun dah lama ada semua ni...huhu..sadess betol lah...kunoo pom ade jugak aku ni T_T.



Okay...okay, mesti korang nak tahu motif aku tulis entry ni kan??motiffnya aku nak share dengan korang instagram aku..hehe..so, sesape yang sudi nak follow aku tu..bolehlah follow ye...insyaAllah nanti aku follow balik okay?? =P *tiba-tiba rasa maluuu...hahaha*

INSTAGRAM: nabilabiela3


p/s: instagram aku tak adalah banyak sangat gambar lagi....errr...budak baru belajar okay?? X0

20 comments

4 February 2014 at 09:27

assalamualikum nabila lama dah tak ke sini ^_^ selamat dtg ke dunia instagram

4 February 2014 at 09:36

Heheee. Saya insta pun tadakk kak. Selamat berinstagram!!

4 February 2014 at 09:49

Welcome to Instagram! Hehe. Arol pun baru join Instagram jugak. Tengok kawan-kawan layan Instagram macam best jek, so cuba join jugak. :D

4 February 2014 at 10:48

ehh... same la kita.. kita pun baru ade insta.. Newbiey..

4 February 2014 at 11:29

sy xtaw la bila nak jd new nak belajar semua ni..hehe..sy pun xde insta..=)

4 February 2014 at 12:01

waaa..sy pon xde lagi awkk ... hoho

4 February 2014 at 12:31

hahahak . sama la dengan mira , masa first time buat instag dulu . Apa pon tak pandai .

4 February 2014 at 14:51

haha kita pun budak baru hehe

4 February 2014 at 16:49

ok la,,,da ada insta...akk pn xda lg.kena ikt cm Nabiela ne,bli hp bru yg cggh sket ;)

4 February 2014 at 19:31

@Aku Penghiburtulah pasal..lame jugak x ke blog acik...

4 February 2014 at 19:32

@vendettatravellerthanks =P

4 February 2014 at 19:33

@Arol Mubinbest kan??suke jugak ni...haha

4 February 2014 at 19:35

@Husein Riderokay...newbieee..haha

4 February 2014 at 19:35

@Ai Syahjomlah sekali dear

4 February 2014 at 19:47

wah bestnya ada hp baru...

4 February 2014 at 20:44

syira tde insta

4 February 2014 at 22:11

amboi dik dah ada akaun ye...cik akak tak buat lagi..hihi

5 February 2014 at 00:12

Perhh... da aga instag.. hehe.. maaf kita x guna instag.. :(

5 February 2014 at 21:41

mektok x bg tau pon dah ada ig.bru rini bce. follow kita syafiqaazhar. dah buat wassup lom?

7 February 2014 at 12:27

Welcome to IG world kak nabiela :)
Jom follow kite balik
instagram.com/irdina_ibrahim

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^